HC Ovce Kralupy

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC Ovce Kralupy kalendář akcí Přátelské utkání HC Ovce Kralupy - HC Rangers Hrdlív - úterý 13.11.2012

HC Ovce Kralupy – Přátelské utkání HC Ovce Kralupy - HC Rangers Hrdlív - úterý 13.11.2012

Možné akce:

Přátelské utkání HC Ovce Kralupy - HC Rangers Hrdlív - úterý 13.11.2012

Kdy:Úterý 13. 11. 2012 21:30 – 23:00
Kde:zimní stadion Kralupy nad Vltavou
Popis akce:

Utkání proti HC Rangers Hrdlív, za které hrají naši příležitostní hráči Jarmil Burle a Michal Piešťanský. Jirka Štěpánovský říkal, že se máme co těšit na další náklad do kožichu, tak jsem na nás zvědav.

PROSÍME, PROSÍME, PROSÍME!!!! KMENOVÍ HRÁČI (TO ZNAMENÁ TI, CO PLATÍ PAUŠÁLNÍ PŘÍSPĚVKY), NAHLAŠTE SE CO NEJDŘÍVE NEJLÉPE BĚHEM NÁSLEDUJÍCÍCH DVOU DNŮ A OD SOBOTY TO ZAČNEME DOPLŃOVAT HOSTY, KTEŘÍ S NÁMI CHODÍ. A KMENOVÍ HRÁČI, KTEŘÍ UŽ TEĎ VĚDÍ, ŽE NEBUDOU MOCI PŘIJÍT, PROSÍM ZAKLIKNĚTE, ŽE NEPŘIJDETE. JE TO NA HOUBY, KDYŽ SE TO PAK ŘEŠÍ DEN PŘED ZÁPASEM A NĚKTEŘÍ NAŠI SPOLUHRÁČI (TŘEBA ZDĚNDA) PAK NADÁVAJÍ. A PRÁVEM.

Sraz je ve 21:00 !!!! Havlík a Zilizi dorazí nejpozději do 21:07. Vezmeme fotoaparát a bude se dělat skupinové foto.

Vemte si černé dresy! Eventuelně jich mám už 5, takže 4 mohu zapůjčit, když mi je teda pak vrátíte. Zkuste si sehnat ty černý všichni, na fotce to pak vypadá hezky.

 

Tomáši (Dalešický), zajisti prosím rozhodčího a obsluhu časomíry a já zajistím časomíru.

 

Díky moc

Luděk

Důležitost: vysoká
Maximální účast:14 spoluhráčů
Zúčastnili se (14) Ludek Maulis, Martin Novák, Jirka Štěpánovský, Tomas Vancura, Tomáš Dalešický, Pavel Švarc, Zdeněk Philipp, Tomas Havlik, Kryštof (kmenový hráč zatím si neudělal login!!!) (host od Ludek Maulis), Venca Pospichal (host od Ludek Maulis), Jirka Vančura (host od Ludek Maulis), Lukáš Turek, Venca Pospíchal st. (host od Ludek Maulis), Michal Huja (host od Ludek Maulis)
Nezúčastnili se (2) Jan Šušor, Aleš Šindler
Zadal:Ludek Maulis, 7. 11. 2012, 1:11   (upraveno 7. 11. 2012, 1:15)
Možnosti

Komentáře k této akci