HC Ovce Kralupy

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub HC Ovce Kralupy kalendář akcí Přátelské utkání proti HC Gaston Seals - 6. PLLH !!!!!

HC Ovce Kralupy – Přátelské utkání proti HC Gaston Seals - 6. PLLH !!!!!

Možné akce:

Přátelské utkání proti HC Gaston Seals - 6. PLLH !!!!!

Kdy:Úterý 16. 10. 2012 21:30 – 23:00
Kde:zimní stadion Kralupy nad Vltavou
Popis akce:

Přátelé, 16.10. nás čeká opravdová lahůdka! Přátelský zápas proti účastníkům 6. skupiny PLLH - týmu HC Gaston Seals ( http://hokej.advice.cz/ ). Připravte si prdele na pořádnej nářez, bude to sranda!!

Na tento zápas si vemte černé nebo modré dresy!!!

Přihlašte se, prosím co nejdřív, ať je představa o sestavě, abysme věděli, jestli je třeba ještě někoho shánět!!!

Kdo se nezúčastnil posledního úterního tréninku pod vedením mistra sportu Dr. Michala Huji CSc., ten může jen litovat. Takhle si dlouho nezastřílíte. Brankář Jirka se během tréninku dokonce několikrát rozplakal.

Také připomínáme, kdo ještě nezaplatil, prosíme zaplaťte na účet platbu za ledy. První měsíc je zaplacenej z peněz na dresy. Na tréninku jsme probírali, že až budou prachy na led vybraný, tak ty dresy uděláme, abysme alespoň na fotkách vypadali dobře. Připomínáme, že další kvartál budou platby za led menší, protože za zápasy nám soupeři platí a ty peníze dává Tomáš na účet a o to co teď vyberem se pak bude platit míň!

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (14) Ludek Maulis, Pavel Švarc, Martin Novák, Zdeněk Philipp, Dominik - Martina synovec (host od Ludek Maulis), Lukáš Turek BB (host od Ludek Maulis), Tomáš Dalešický, Deny (host od Ludek Maulis), Kryštof (host od Ludek Maulis), Jirka Štěpánovský, David Staněk BB (host od Ludek Maulis), michal huja, Jarmil (host od Ludek Maulis), Scout ze Simia (host od Ludek Maulis)
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Ludek Maulis, 11. 10. 2012, 10:36   (upraveno 14. 10. 2012, 14:31)
Možnosti

Komentáře k této akci