Javornice

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Javornice kalendář akcí ZAKONČENÍ SEZÓNY

Javornice – ZAKONČENÍ SEZÓNY

Možné akce:

ZAKONČENÍ SEZÓNY

Kdy:Pondělí 4. 7. 2011 15:00 – Úterý 5. 7. 2011
Kde:chata Na Zadolci - Javornice - OPEN AIR
Popis akce:

Ahoj vy všichni, co máte něco společného s javornickým fotbalem. Přečtěte si pozorně pozvánku a další přiložené dokumenty. Dál hlaste, zda se zúčastníte (kvůli zásobám) - pokud vás bude víc, tak to připište do komentáře. Hráčům A-týmu, kteří jim prošli během sezóny připomínám kopačky a chrániče sebou - bude velké focení!!  Seznam je uveden na konci komentáře k jarní části sezóny A přijít včas dle času na pozvánce!! Na této akci se bude doplácet týmová kasa A-týmu (dle přiloženého seznamu) a také se budou doplácet příspěvky ( to má na starost Jarda). Takže vy, co máte nějaké resty penízky sebou, ostatní, co mají splněno vše, tak jen věci vyjmenované na pozvánce. Klidně připojte i stan, spacák, po této akci jsou dva dny volna a třeba se to protáhne .. :)))

Případné dotazy 739665005, všechny informace na

http://javornicefotbal.webnode.cz

-     hráči uvedení na seznamu restů jsou povinni uhradit na závěrečné akci pouze částku uvedenou u jejich jména

-     hráči neuvedení na tomto seznamu uhradí za účast na zakončení sezóny za sebe nebo rodinu (např. hráč + přítelkyně) paušální poplatek ve výši 179,-Kč (neomezeně piva, jídla a všeho, co bude na postupové párty k dispozici)

Důležitost: vysoká
Přílohy:

Fotbal_-_pozvánka.doc

resty kasa Atým.docx

sezóna 20102011 jaro.docx

Zúčastnili se (21) Tomáš Krunčík, Pavel Kasper, Tomáš Plíhal, Stanislav Koutský, Jaroslav Motl, Martin Hejlek, Lukáš Kasper, Jiří Zářecký, Martin Šrefl, Pavel Chlachula, Kamil Široký, Jaroslav Šrefl, Jaroslav Nosek, Jarda Krunčík, Tomáš Zahradník, Michal Plašil, Lukáš Harbich, Michal Štěpánek, David Bárta, Lukáš Ešpandr, Marek Ešpandr
Nezúčastnili se (2) Karel Štěpánek, Josef Kovaříček
Zadal:Tomáš Krunčík, 23. 6. 2011, 0:41   (upraveno 23. 6. 2011, 0:44)
Možnosti

Komentáře k této akci