Spoluhráči.cz klub SK FS Junior Teplice 2000 dokumenty a články Hradec Králové I.

SK FS Junior Teplice 2000 – článek Hradec Králové I.

Možné akce:
profilové foto Milan Krunt
Milan Krunt

Hradec Králové I.

Vytvořeno:13. 6. 2009, 9:21
Autor:Milan Krunt
Možnosti
Anotace:

Ve dnech 20. až 21.6.2009 se naši synci zúčastní dvoudenního turnaje v Hradci Králové. Doprava autobusem společně s Baníkem Most nevyšla, takže se jede auty za doprovodu rodičů.

Místo konání - 4 minihřiště v areálu Háječek (Holečkova ul., HK - Slezské Předměstí). Startuje 24 mužstev (ČR, SK, Hun). Naše skupina - Nácod - Deštné, Ravel, Nitra, Svitavy, Vítkovice. Podle umístění postoupíme do dalších bojů o 1. až 24. místo.

Zahájení - slavnostní nástup v 9:00, první zápasy od 9:30 bez nás, naše rozlosování neznám.

Nocleh - za příznivého počasí ve vlastních stanech  na hřišti. Vezmu s sebou plachtu, pod kterou se schovají všechny děti (které mohou spát venkuSmile). Povinná výbava - spací pytel, karimatka, spací oděv. Za nepříznivého počasí se spí v tělocvičně ZŠ Sever v Lužické ulici. Tělocvična je prostorná, vejde se i doprovod. Povinná výbava je stejná - spací pytel, karimatka, spací oděv. Toto ubytování je zdarma a funguje i za příznivého počasí.

Stravování - sobotní oběd zajištěn v areálu a je v ceně startovného, večeři (75,-) a snídani (45,-) mají synci zajištěny v restauraci v Intersparu. Nedělní oběd jim zajistím na místě dle situace. Pro ostatní bude v areálu dostatek stánků.

Doprava - vlastní - nejpozději ve čtvrtek potřebuji vytvořit seznam automobilů a posádek. Navrhuji - vyberu 400,- Kč od dětí neřidičů (120,- Kč jídlo, 280,- Kč dostane řidič) a 120,- Kč od dětí řidičů na jídlo.

Komentáře k tomuto článku