Kodokan

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kodokan dokumenty a články 12.kolo

Kodokan – článek 12.kolo

Možné akce:
profilové foto Martin Fajl
Martin Fajl

12.kolo

Vytvořeno:8. 4. 2009, 15:38
Autor:Martin Fajl
Možnosti
Anotace:

Kodokan - FC Colt 4:1 (0:0), Branky: Petřikov 2, Vlček 2

Sestava: Kafka -  Kopecký, Fajl, Šinták - Petřikov, Vlček, Jarkovský J., Kalaš

Zápas o druhé postupové místo začal za krásného počasí z obou stran opatrně. Hrálo se ve vysokém tempu s mnoha šancemi hlavně na naší straně, které jsme však neproměňovali. Soupeř zahrozil také několika slibnými šancemi, které vznikali buď útočnými choutkami celého mužstva nebo nepřistupováním obránců k soupeřům při přebírání míče. Ač už to na konci prvního poločasu vypadalo, že tam konečně nějaký gól padne, tak se nestalo. Hostující brankář chytil i nemožné. A tak první poločas skončil bez branek. Druhý poločas začal podobně jako první s mnoha šancemi, ale hlavně s úvodní brankou „Jerzyho" Vlčka, který na potřetí propasíroval míč do branky. Za stavu 1:0 se nám začalo hned lépe dýchat a tím jak soupeř začal „otevíral" hru padl i další gól. Nahrávku Pína zužitkoval nekompromisně k tyči Páča. Jak se blížil konec zápasu vznikalo na obou stranách mnoho situací 3 na 1, s tím rozdílem, že našim obráncům s pozorným brankářem Kafkou v zádech se všechny akce zdařily ubránit. Soupeř dvakrát inkasoval z kopaček Jerzyho a Páči, v době, když už FC Colt bezhlavě útočil ve 3 - 4 hráčích. V posledních vteřinách zápasu jsme inkasovali po povedené střele jednoho ze soupeřových útočníků. Tímto se mnoho omlouváme Kafkáčovi, za tu neudrženou nulu.

V tuto chvíli jsme se v tabulce posunuli na druhé místo, které zajišťuje postup do vyšší třídy. Na druhou stranu je třeba stále zodpovědně přistupovat k následujícím zápasům. Ještě není konec, v budoucích týdnech nás čekají ještě silná družstva. Takže pro příště, s tím chlastem před zápasem opatrně.

Ještě na závěr bych rád poděkoval za psychickou podporu našich věrných fanynek Danči, Verči a Simči. Budeme samozřejmě rádi, když se okruh fanynek rozšíříJ, ale jen do té doby, než by nás počet fanynek svazoval a nějak negativně rozptylovalJ

Komentáře k tomuto článku