Kodokan

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kodokan dokumenty a články 13.kolo-dohrávka

Kodokan – článek 13.kolo-dohrávka

Možné akce:
profilové foto Martin Fajl
Martin Fajl

13.kolo-dohrávka

Vytvořeno:18. 4. 2009, 17:56
Autor:Martin Fajl
Možnosti
Anotace:

Malšovice HK - Kodokan HK 1:6 (1:3)

Branky: Petřikov 2, Fajl 2, Jarkovský J., Vlček

Sestava: Frýdek - Kopecký, Fajl, Šinták, Kafka - Petřikov, Vlček, Jarkovský J., Kalaš

Diváci: Véra, Danča, Štěpán, Terka Petřikov se svým šamstrem a pak taky Jerzyho milá. Je dobré, že náš fanklub má více členů.

Po minulém zápase jsme byli pěkně rozehřátí, takže se dalo, že začátek bude v temtu. Bohužel jsme začátek hráli opět ustrašeně. Po vyloučení protihráče za faul na Vlčka jsme hráli přesilovku, která začala žalostně špatně. Nezvyk hrát proti třem byl znát, velkým chaosem na hřišti. Po mojí hrubé chybě v rozehrávce jsme inkasovali úvodní gól. Do konce přesilovky jsme ještě dokázali vyrovnat, ale jestli dal gól Páča nebo Jerzy doopravdy nevím. Po chvíli jsme dali druhý gól a do konce poločasu jsem přidal po hezké akci jeslička třetí gól. Druhý poločas začal šancemi soupeře, které jsme ubránily nebo je Frýďas chytil. Po té jsme přidali čtvrtou branku a bylo o zápase rozhodnuto. Zápas se dohrával vcelku v klidném tempu, když jsme přidali ještě dvě branky. Škoda jen zbytečné potyčky Fanyho se soupeřem, po odpískaném faulu soupeře. Oba dostali žlutase a byl klid:-).Je třeba udržet nervy na uzdě v době, když je zápas rozhodnut. Ke konci je třeba vyzvednout dvojité Pinovo a Frýďasovo hašení chyb spoluhráčů. Na konec jsme tu jedničku udrželi.

Dnešní dva zápasy s celkovým skóre 13:1 a šesti body je třeba zapít zlatavým mokem, takže hurá na pivo. Aspoň trochu si ho zasloužíme.

Komentáře k tomuto článku