Kodokan

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kodokan dokumenty a články 15. kolo

Kodokan – článek 15. kolo

Možné akce:
profilové foto Martin Fajl
Martin Fajl

15. kolo

Vytvořeno:26. 4. 2009, 18:23
Autor:Martin Fajl
Možnosti
Anotace:

Penalta - Kodokan HK 0:3 (0:1) Branky: Jarkovský J., Fajl, Vlček

Sestava: Kafka - Kopecký, Fajl, Šinták - Vlček, Jarkovský J., Kalaš

Diváci: Simča, Peťa, Markét + 1, Danča a Štěpán

 Zápas jsme začali v pozměněné sestavě, jelikož Páča byl na cestě z ME a bohužrl nám v dnešním zápase chyběl. Jako vždy jsme začali zakřiknutě a dovolili soupeři několikrát vystřelit ze střední vzdálenosti. Vše pochytal pozorný Péťa v brance. Po vlažném začátku jsme si časem vytvořili několik slibných šancí, ale bohužel žádnou neproměnili. Až zhruba v polovině první půle si po individuální akci připsal branku Rosi. Na vlastní půlce si Rosi obhodil soupeře a pak ho přesprintoval a přesnou střelou, která se otřela o obě tyče otevřel skóre dnešního utkání. Do poločasu jsme již hráli vzadu pozorně s několika šancemi v útoku. Druhý poločas byl z počátku v naši režii, kdy jsme si vytvořili několik šancí, které neproměnil Jerzy a Adam. Už aby Adam dal někdy gól, šanci si dokáže vytvořit, ale tak koncovka. Tak snad příště:-). Druhý gól jsem vsítil po střele skoro z půlky. Tak dlouho jsme přemýšlel, jak to rozehraju, až jsem vystřelil na branku a trefil přesně k pravé tyči soupeřovi branky.  Po několika minutách přidal branku Jerzy, když zúžitkoval přesnou přihrávku Rosiho a bylo 3:0. Po tomto gólu jsme už zápas kontrolovali a svoji laksností jsme soupeři věnovali několik slibných šanci, které však zlikvidoval Peťa v brance, někdy i s přispěním obránců. Důležité jsou tři body a čisté konto. Tímto zápasem se náš tým dostal do čela pořadí brankářů s nejmenším počtem obdržených branek.

Další pozitivní zpráva je to, že Colt prohrál s Cantem 2:3 a tudíž na nás ztrácí již 7 bodů. Malšovice hráli s Pingvínam, takže je možné, že se na třetí místo nyní dostane tento tým.

Další zápas nás čeká v sobotu 2.5. od 12h s PSG na Štefánikovce, tomuto týmu máme co oplácet z podzimu, kdy byl tento zápas kontumován v náš neprospěch.

Komentáře k tomuto článku