Kohouti Brno

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kohouti Brno kalendář akcí Přátelák s Gepards

Kohouti Brno – Přátelák s Gepards

Možné akce:

Přátelák s Gepards

Kdy:Středa 29. 8. 2012 20:00 – 21:30
Kde:Purkyňova, koleje VUT
Popis akce:

Předběžně jsem domluvil přátelák s týmem Gepards, hrají 3C třídu, v minulé sezóně skončili na 5. místě s úspěšností 55% a skóre 68:42 (http://www.futsalbrno.cz/tabulka/23/) takže výsledkově jenom o kousek horší než my. Prý teď spojili dohromady nějaké dva mančafty a chtěli by bojovat o postup do 2. třídy, takže to může být zajímavý soupeř.

Mívají tréninky taky ve středu, od 19:00, takže jsme se domluvili, že bychom to dali v tento čas, aspoň by se nemuselo tolik spěchat po práci. Hrávají na hřišti na Purkyňových kolejích, takže zatím bychom asi hráli tam, je to spíše menší hřiště, cca 18x30 metrů, takže teoreticky bychom mohli zkusit domluvit něco jiného, třeba na zkoušku ty Řečkovice, ale pokud se nikdo vyloženě neozve, tak to nebudeme řešit.

Tak vyjádřete svoji předběžnou účast, ať můžeme případně hýbat s tím termínem. Není to povinná akce, aktuálně je nás v týmu 14, takže když se nás tam sejde 8-10, bude to ideální, ať si zahrajeme v zápasovém tempu, trošku se sehrajeme a zjistíme aktuální formu před sezónou. :-)

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (7) Milan Seitler, Jiří Brusenbauch, Laďa Bačík, Jaroslav Smejkal, Pavel Piler, Roman Pijáček, Jiří Moravec
Nezúčastnili se (5) Karel Hegner, Michal Vachler, Martin Skalický, Erik Antal, Lukáš Pejchal
Zadal:Milan Seitler, 17. 8. 2012, 15:00   (upraveno 27. 8. 2012, 12:47)
Možnosti

Komentáře k této akci