Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 Krajánci zahráli perfektně takticky a překvapili favorita ze Žamberku a nečekané body byly na světě!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 Krajánci zahráli perfektně takticky a překvapili favorita ze Žamberku a nečekané body byly na světě!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Krajánci zahráli perfektně takticky a překvapili favorita ze Žamberku a nečekané body byly na světě!

Vytvořeno:3. 5. 2015, 20:33   (upraveno 3. 5. 2015, 22:58)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci neměli vůbec žádný respekt k silnému Žamberku. Hru postavili na poctivém bránění a rychlých brejcích. Velkou zásluhu na konečné výhře měli skoro nepřekonatelný brankář Jiří Kaplan, veterán Pavel Musil (2 branky + 1 asistence), Miroslav Resler (2 asistence), ale také syn a otec Martin (1 asistence) a Miloš Černý (2 branky). Celé mužstvo ale zahrálo velmi dobře takticky a mohlo slavit v úvodu nečekanou výhru!!

Krajánci Ústí nad Orlicí "B" - Stilmat Žamberk 4:2 (1:0, 1:2, 1:0, 1:0)

Žamberk zahájil podle předpokladů utkání náporem. Krajánci ale dodržovali od prvních minut stanovenou taktiku a k brance svého soupeře nepouštěli. Žamberk se stále více omezoval na střelbu z dálky a nebo na nahazování puků před branku. To ale stíhali Krajánci zažehnávat a co nepochytali hráči, tak lapil jistý Jirka Kaplan. V 5. minutě ale Krajánci zahrozili rychlým protiútokem a z přihrávky Pavla Musila otevřel skóre utkání Miloš Černý - 1:0.  Vedení Krajánci udrželi do konce první čtvrtiny a i nadále se snažili věnovat poctivému bránění. Hned v úvodu druhé části se ale z levé strany prosadil Kryštof Chmelan a jeho ideální přihrávku před branku trefil David Brožek a vyrovnal tak na 1:1. Krajánci ale našli odpověď už za necelé dvě minuty. Martin Černý z pravé strany našel najetého Pavla Musila a ten vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Žamberk se snažil ihned stav zvrátit a za další tři minuty se po pravé straně prodral až před branku rychlý Petr Nosál a srovnal stav na 2:2. Dalších sedmnáct minut se snažil Žamberk strhnout vedení na svou stranu, ale narážel na dobře organizovanou obranu Krajánků, kterou jistil výborný Jirka Kaplan v brance. Ve 35. minutě pak po pasu Miroslava Reslera udeřil nejstarší muž na ploše Pavel Musil (53 let) a svým druhým gólem v utkání poslal střelou z dálky Krajánky opět do vedení - 3:2. Žamberští hráči znervózněli, snažili se hru přitvrdit, ovšem Krajánci byli trpěliví a stále dobře bránili. Ve 45. minutě pak po přihrávce Miroslava Reslera blafákem Miloš Černý potvrdil výhru Krajánků - 4:2. Žamberk poslední dvě minuty hrál s pěti hráči bez brankáře, ale Krajánci zaslouženě náskok uhájili a připsali si hned v úvodním duelu lanškrounské soutěže překvapivě dva body.

Fakta - branky: Pavel Musil 2, Miloš Černý 2 - David Brožek, Petr Nosál. Asistence:  Miroslav Resler 2, Martin Černý, Pavel Musil - Kryštof Chmelan. Vyloučení: 2:3, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler (2), Petr Lustyk, Michael Resler (2), Petr Černohorský, Karel Mifek, Pavel Musil, Martin Černý, Miloš Černý. Sestava - Stilmat Žamberk: Karel Vaněk - David Brožek, Tomáš Brožek, Tomáš Diblík (2), Kryštof Chmelan, Petr Nosál (2), Roman Papáček, Tomáš Ulrych, Radek Vencl (2). 

Komentáře k tomuto článku