Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 Litomyšlské Kobře pomohl Jiří Drobný ml., ale ani jeho čtyři góly neodvrátily těsnou výhru Krajánků

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 Litomyšlské Kobře pomohl Jiří Drobný ml., ale ani jeho čtyři góly neodvrátily těsnou výhru Krajánků

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Litomyšlské Kobře pomohl Jiří Drobný ml., ale ani jeho čtyři góly neodvrátily těsnou výhru Krajánků

Vytvořeno:24. 4. 2017, 8:48
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Oba naši loňští spoluhráči otec a syn Drobní posílili letos litomyšlskou Kobru a na výkonu tohoto celku to bylo znát. Krajánky ale podržel vynikajícím výkonem brankář Jiří Kaplan a disciplinovaným výkonem celého celku nakonec Krajánci dosáhli na překvapivé, ale zasloužené tři body hned v úvodním duelu.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kobra Litomyšl 6:5 (1:1, 1:1, 4:3, 0:0)

Krajánci vstoupili do utkání s důslednou obranou a téměř šest minut jim to vycházelo, když především Jirka Kaplan v brance dělal divy. Na konci 6. minuty ale po asistenci Martina Fajfra napřáhl Jiří Drobný ml. a otevřel skóre utkání - 0:1. Patnáct sekund před koncem úvodní čtvrtina ale Karel Mifek uvolnil Petra Moravce a ten pohotově vyrovnal na 1:1. Dále Krajánci poctivě bránili, a to především rychlého Jirku Drobného. V 18. minutě vybojoval puk Michael Resler a po jeho přihrávce ukázkově zavěsil pod horní tyč Miroslav Resler a poslal Krajánky do vedení - 2:1. Z vedení se ústecký celek ale dlouho neradoval. Ve 20. minutě po asistenci Radima Skalníka vyrovnal bombou Jiří Drobný ml. na 2:2. Nejvíce branek padlo ve třetí části. Nejprve ujel ve 25. minutě po levé straně Petr Moravec a po jeho asistenci mířil přesně k tyči Michael Resler a vrátil Krajánkům opět vedení - 3:2. Na začátku 30. minuty pak po další asistenci Petra Moravec zvýšil Karel Mifek na 4:2. Za dalších 24 sekund se ale prosadil Jiří Drobný st. a po jeho přihrávce snížil Filip Vomočil na 4:3. Na začátku 33. minuty odpověděl po přihrávce Vladimíra Dohy Jan Peška na 5:3. Za dalších pětatřicet sekund po akci Ondřeje Dvořáka dokončil svůj hattrick Jiří Drobný ml. a snížil na 5:4. Za dalších 61 sekund přihrával opět Vladimír Doha a akci zakončoval Lubomír Nespěšný a zýšil na 6:4. Za dalších šedesát sekund uvolnil Radim Skalník Jiřího Drobného ml. a ten svým čtvrtým zásahem v utkání snížil na 6:5. Jak se nakonec ukázalo, tak to byl poslední gól zápasu. Krájánci hubený náskok ubránili, a to především díky jistému Jiřímu Kaplanovi v brance.

Fakta - branky: Petr Moravec, Miroslav Resler, Michael Resler, Karel Mifek, Jan Peška, Lubomír Nespěšný - Jiří Drobný ml. 4, Filip Vomočil. Asistence: Vladimír Doha 2, Petr Moravec 2, Karel Mifek, Michael Resler - Radim Skalník 2, Martin Fajfr, Jiří Drobný st., Ondřej Dvořák. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Karel Mifek, Petr Moravec (1,5), Jan Peška, Lubomír Nespěšný, Marek Šťastný, Michael Resler, Vladimír Doha. Sestava IHC Kobra Litomyšl: Filip Klička - Ondřej Dvořák, Martin Fajfr, Radim Skalník, Filip Vomočil (1,5), Jiří Drobný ml., Jiří Drobný st.

Komentáře k tomuto článku