Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 V úvodním duelu lanškrounského přeboru zdolali Krajánci houževnaté Kapry!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 V úvodním duelu lanškrounského přeboru zdolali Krajánci houževnaté Kapry!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 V úvodním duelu lanškrounského přeboru zdolali Krajánci houževnaté Kapry!

Vytvořeno:2. 5. 2022, 11:32   (upraveno 2. 5. 2022, 12:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci přivítali pomoc některých choceňských hráčů a také hráčů z Olomouce a nakonec lanškrounský přebor přece jenom přihlásili. Na úvod je čekal houževnatý celek dlouhoňovických Kaprů a utkání nebylo vůbec lehké, ale Krajánci nakonec nepříznivý stav otočili a získali první body do tabulky.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kapři Dlouhoňovioce 7:5 (1:2, 2:2, 4:1, 0:0)

   Už ve 3. minutě se prosadil z přihrávky Tomáše Plundry hbitý David Baier a poprvé překonal Luboše Růžičku v brance Krajánků - 0:1. Na konci 6. minuty pak využil početní výhodu Filip Bartoš z přihrávky Josefa Matyáše a Krajánci už prohrávali o dvě branky - 0:2. V 9. minutě se ale Krajánci konečně dočkali, když akci rychlého Michala Lichtága zakončil Jan Peška a snížil tak na 1:2

   Ani vstup do druhé čtvrtiny ústeckému celku ale nevyšel. V 15. minutě se prosadil opět David Baier a z jeho přihrávky skóroval Tomáš Plundra, když v početní nevýhodě využil zaváhání Krajánků v obraně - 1:3. Navíc v 19. minutě se prosadil Jakub Doleček a z jeho asistence zvýšil David Baier na 1:4! Krajánci to ale nezabalili. Ve 20. minutě hráli přesilovku a po přihrávce Jiřího Drobného nabruslil až k brance Miroslav Resler a snížil střelou k tyči na 2:4. Ve 21. minutě pak rychlý brejk Jana Pešky zakončil Bořek Jetmar a rázem bylo na straně Krajánků veseleji - 3:4.

   Opět vstup do třetí části Krajánci nezachytili a ve 27. minutě se prosadil kapitán Kaprů Jakub Moravec z přihrávky Davida Baiera - 3:5. Od této doby už ale brankář Krajánků Luboš Růžička své území v brance střežil stoprocentně a dalěí branku už nepustil. Ve 30. minutě se individuálně prosadil Michal Lichtág a snížil na 4:5 a zavelel tak k obratu. Ve 33. minutě totiž po přihrávce Miroslava Reslera i vyrovnal na 5:5!! Za dalších třiadvacet sekund pak dokonal obrat Jan Peška po spolupráci s Bořkem Jetmarem - 6:5. Stejný hráč pak dokončil svůj hattrick za dalších 50 sekund, tentokrát po spolupráci s Michalem Lichtágem - 7:5.

    Ve čtvrté části se už nic dalšího nestalo. Oba brankáři se už nedali překonat a Krajánci zkušeně dovedli svůj náskok až do konce a získali tak první dva body do tabulky přeboru!

Fakta - branky: Jan Peška 3, Michal Lichtág 2, Bořek Jetmar, Miroslav Resler - David Baier 2, Tomáš Plundra, Jakub Moravec, Filip Bartoš. Asistence: Michal Lichtág 2, Jiří Drobný, Bořek Jetmar, Jan Peška, Miroslav Resler - David Baier 2, Tomáš Plundra, Jakub Doleček, Josef Matyáš. Vyloučení: 3:3, využití: 1:1, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Miroslav Resler (2), Jiří Drobný, Michal Lichtág, Jan Peška (2), Bořek Jetmar, Michael Resler, Filip Krystl (2). Sestava - Kapři Dlouhoňovice: Michal Šparlinek - Tomáš Plundra, Jakub Moravec (2), Jakub Doleček, David Baier, Josef Matyáš (2), Filip Bartoš (2), Radovan Holub, Václav Šegita.

  

Komentáře k tomuto článku