Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 CZ Loko bylo tvrdým oříškem, ovšem Krajánci si připsali nakonec první výhru

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 CZ Loko bylo tvrdým oříškem, ovšem Krajánci si připsali nakonec první výhru

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 CZ Loko bylo tvrdým oříškem, ovšem Krajánci si připsali nakonec první výhru

Vytvořeno:3. 5. 2016, 14:12   (upraveno 5. 5. 2016, 23:18)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Vloni poslední celek soutěže CZ Loko nepředváděl zatím ani letos přesvědčivé výsledky a dokonce se jednou ani nesešel. Pro zápas s Krajánky ale získal dvě posily Novotného a V. Pachla a na hře to bylo znát. Krajánci hráli rychnovských hráčů, ale nakonec po boji získali plný počet bodů.

Krajánci Ústí nad Orlicí - CZ Loko Česká Třebová 9:7 (3:3, 2:2, 1:2, 3:0)

V prvních minutách se střídaly šance na obou stranách a oba brankáři se činili. Jako první kapituloval Michal Šparlinek v brance Krajánků po rychlé akci Václava Pachla a brance Richarda Kořízka - 0:1. V 8. minutě ale po asistenci Miroslava Reslera vyrovnával pohotově Miloš Černý na 1:1. Na konci 9. minuty ale Jiří Pávíček uvolnil opět Richarda Kořízka, který vrátil vedení 1:2 CZ Loku. V 10. minutě po ideální akci a přihrávce Miroslava Reslera doklepl puk za záda Tomáše Strouhala Michael Resler a bylo vyrovnáno na 2:2. Za dalších 22 sekund už šli Krajánci do vedení, když přihrávku Miloše Černého zužitkoval Martin Černý - 3:2. Dvacet sekund před koncem první čtvrtiny ujel Václav Pachl a z jeho přihrávky vyrovnal Pavel Šimek na 3:3 a uzavřel tak první část zápasu. Hned v úvodu druhé čtvrtiny zachytil přihrávku soupeře Miroslav Resler a poslal Krajánky opět do vedení - 4:3. Na konci 17. minuty ale soupeř opět vyrovnal, když přihrávku Jana Novotného zužitkoal Richard Kořízek a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 4:4. Za dalších 58 sekund se ale individuálně prosadil Miroslav Resler a vrátil Krajánkům opět vedení - 5:4. V poslední minutě druhé části ale po pasu Pavla Šimka skóroval Václav Pachl a vyrovnal na 5:5. Ve třetí čtvrtině se na začátku 26. minuty prosadil z přihrávky Martina Černého Miloš Černý a Krajánci znovu vedli - 6:5. Závěr této čtvrtiny ale patřil CZ Loku. V poslední minutě této části nejprve Václav Pachl po individuální akci vyrovnal na 6:6, aby za dalších sedmnáct sekund otočil stav Pavel Šimek z přihrávky Jana Novotného - 6:7. Poslední dějství zápasu ale vyznělo zcela pro Krajánky. Ve 40. minutě po ideální přihrávce Josefa Crhy Miroslav Resler vyrovnal dokončeným hattrickem na 7:7. Ve 46. minutě zase opět Josef Crha našel krásně před brankou volného Michaela Reslera, který do prázdné branky poslal Krajánky do vedení - 8:7. Výhru pak pečetil 24 sekund před koncem Martin Černý po asistenci Miloše Černého do prázdné branky - 9:7.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Michael Resler 2, Miloš Černý 2, Martin Černý 2 - Richard Kořízek 3, Pavel Šimek 2, Václav Pachl 2. Asistence: Miroslav Resler 2, Miloš Černý 2, Josef Crha 2, Martin Černý - Václav Pachl 2, Jan Novotný 2, Jiří Pávíček, Pavel Šimek. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Michal Šparlinek - Tomáš Lesák, Miroslav Resler (1,5), Michael Resler, Pavel Musil, Josef Crha, Karel Mifek, Miloš Černý, Martin Černý. Sestava - CZ Loko Česká Třebová: Tomáš Strouhal - Pavel Šimek, Richard Kořízek, Petr Juhas, Jiří Pávíček, Jan Novotný, Václav Pachl.   

Komentáře k tomuto článku