Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Krajánky opět podržel gólman Jirka Kaplan a byla z toho druhá výhra v soutěži, když hattricku dosáhl Petr Moravec

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Krajánky opět podržel gólman Jirka Kaplan a byla z toho druhá výhra v soutěži, když hattricku dosáhl Petr Moravec

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Krajánky opět podržel gólman Jirka Kaplan a byla z toho druhá výhra v soutěži, když hattricku dosáhl Petr Moravec

Vytvořeno:24. 4. 2017, 9:06
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci nepodcenili ani druhé utkání a po disciplinovaném výkonu, který opět podpořil téměř neprůstřelný Jirka Kaplan dosáhli druhé výhry, když střelecky zazářil Petr Moravec - autor hattricku.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Helpáci Dlouhá Třebová 8:2 (2:0, 2:0, 3:0, 1:2)

Do druhého utkání vstoupili Krajánci aktivněji a už ve 4. minutě po spolupráci s Oldřichem Čevorou otevřel skóre utkání Petr Moravec - 1:0. V 8. minutě si to oba zopakovali a opět po přihrávce Oldřicha Čevory zvýšil Petr Moravec na 2:0 a uzavřel tak skóre první čtvrtiny. Ve 20. minutě se pak Petr Moravec prosadil individuálně a dokončil pohotově svůj hattrick - 3:0. Jednatřicet sekund před koncem druhé části se prosadil rychlý Jan Peška a zvýšil na 4:0. Na začátku 28. minuty se změnil v nahrávače Petr Moravec a po jeho přiťuknutí zvýšil Oldřich Čevora na 5:0. Ve 30. minutě pak Krajánci přestáli oslabení a ihned po jeho skončení vybojoval puk Jan Peška a zvýšil blafákem na 6:0. Ve 31. minutě pak Helpáci doslova namazali na hůl Oldřichu Čevorovi, který bekhendem upravil stav na 7:0. Soupeř se dostal ke slovu až v posledním dějství. Ve 43. minutě zachytli přihrávku Jana Pešky Tomáš Pachl a po jeho přihrávce snížil Radek Morkes na 7:1. To soupeře nakoplo a ve 45. minutě po rychlém brejku Petra Šány upravil stav na 7:2 Václav Pachl. Za dalších 28 sekund po pěkné kombinaci ideálně nahrál před branku Vladimír Doha a Michael Resler uklidil puk do odkryté brany a upravil tak stav na konečných 8:2.

Fakta - branky: Petr Moravec 3, Oldřich Čevora 2, Jan Peška 2, Michael Resler - Radek Morkes, Václav Pachl. Asistence: Oldřich Čevora 2, Petr Moravec, Vladimír Doha - Tomáš Pachl, Petr Šána. Vyloučení: 3:1, bez využití. Rozhodčí: Miloslav Váně ml. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Karel Mifek, Josef Crha, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Vladimír Doha, Lubomír Nespěšný, Jan Peška, Michael Resler (4,5). Sestava - Helpáci Dlouhá Třebová: Martin Preisler . Radek Morkes, Tomáš Vavřina (1,5), Libor Teplý, Miroslav Pachl, Tomáš Pachl, Václav Pachl, Jan Novotný, Petr Šána.

Komentáře k tomuto článku