Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 V sudých čtvrtinách Krajánci inkasovali nejvíce a ztratili všechny body!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 V sudých čtvrtinách Krajánci inkasovali nejvíce a ztratili všechny body!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 V sudých čtvrtinách Krajánci inkasovali nejvíce a ztratili všechny body!!

Vytvořeno:9. 5. 2022, 22:51   (upraveno 9. 5. 2022, 23:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším duelu se Krajánci utkali s ofenzivním českotřebovským celkem Prodigy Boys, který má ve svých řadách především tři kanonýry, a to Rosťu Pilavku, Jana Krejzu a Miroslava Váněho. Tato trojice pak především rozhodla o první prohře Krajánků. Ti si sice také vytvořili také řadu šancí, ale brankář Michal Šťovíček měl svůj den a inkasoval pouhých šest branek.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Prodigy Boys Česká Třebová 6:12 (0:1, 1:4, 1:0, 4:7)

   Úvodní dějství bylo celkem překvapivě docela vyrovnané, a to především na gólové příležitosti. Krajánci více bránili a snažili se eliminovat nájezdy střelců soupeře. Ti udeřili až v 11. minutě, kdy po spolupráci s Miroslavem Váněm skóroval Jan Krejza - 0:1

  Také do druhého dějství vstoupilo Prodigy Boys lépe a v 15. minutě si to oba aktéři minulé branky vyměnili a po akci Jana Krejzy zvýšil Miroslav Váně na 0:2. O minutu později vybojoval ve vlastním pásmu puk Miroslav Resler, přejel červenou čáru a po jeho pasu zakončoval akci Michael Resler a snížil na 1:2. V 19. minutě ale po kombinaci Olivera Pirkla a Štěpána Švece odpověděl Rostislav Pilavka na 1:3. Ve 21. minutě zaúřadovala opět dvojice Váně a střelec Krejza, který upravil stav na 1:4. O minutun později uzavřel se štěstím druhou část Rostislav Pilavka po akci Štěpána Švece na 1:5.

   Ve 3. části Krajánci zlepšili obrannou část a ve 30. minutě po asistenci Jiřího Lunky snížil Jan Peška na 2:5. Více branek ve třetí čtvrtině už nepadlo, když především Luboš Růžička předváděl v brance velmi dobré zákroky.

  Co střelci obou celků neobstarali za 36 minut, tak naopak v posledním dějství se opravdu činili. Ve 37. minutě po přihrávkách Olivera Pirkla a Štěpána Švece skóroval Libor Teplý na 2:6. Za minutu dokončil svůj hattrick Rostislav Pilavka po přihrávce Radka Morkese - 2:7. Ve 41. minutě odpoveděl po akci Michala Lichtága Jan Peška na 3:7, ale za další dvě minutu se trefil opět kanonýr Rostislav Pilavka po akci Olivera Pirkla - 3:8. Za dalších 27 sekund přidal branku Miroslav Váně po asistenci Radka Morkese na 3:9. Ve 44. minutě vyrazil brankář Luboš Růžička puk na hůl Lubomíra Nespěšného, který nabruslil až na polovinu soupeře a střelou k tyči snížil na 4:9. Desítka českotřebovského celku ale na sebe dlouho nenechala čekat. Za dalších 52 sekund ji vystřelil svým pátým gólem v utkání Rostislav Pilavka po přihrávce Libora Teplého - 4:10. Ve 46. minutě po kombinaci Tomáše Prachaře a Michala Lichtrága skončila dalekonosná dělovka Jiřího Lunky překvapivě za zády Michala Šťovíčka a bylo sníženo na 5:10. Bohužel ale za dalších 23 sekund odpověděl dokončeným hattrickem Miroslav Váně po spolupráci s Vojtěchem Švubem na 5:11. To už ze hry ale odstoupil unavený Miroslav Resler a za dalších 47 sekund ještě dokončil také svůj hattrick Jan Krejza po přihrávce Radka Morkese - 5:12. V poslední sekundě hry ještě poslal puk z pravého rohu po rychlém brejku Michael Resler přesně na hůl Jana Pešky a ten také dokončil svůj hattrick a upravil stav na konečných 6:12.

  Fakta - branky: Jan Peška 3, Michael Resler, Lubomír Nespěšný, Jiří Lunka - Rostislav Pilavka 5, Miroslav Váně 3, Jan Krejza 3, Libor Teplý. Asistence: Michal Lichtág 2, Luboš Růžička, Jiří Lunka, Michael Resler, Miroslav Resler, Tomáš Prachař - Radek Morkes 3, Oliver Pirkl 3, Miroslav Váně 2, Štěpán Švec 2, Libor Teplý 2, Jan Krejza, Vojtěch Švub. Rozhodčí: Patrik Konečný. Vyloučení: 1:1, bez využití. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Rúžička - Michal Lichtág (2), Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Jan Peška, Jiří Lunka, Tomáš Prachař, Martin Vyskočil, Michael Resler, Filip Sajdl. Sestava - Prodigy Boys Česká Třebová: Michal Šťovíček - Jan Krejza, Radek Morkes (2), Miroslav Váně, Rostislav Pilavka, Štěpán Švec, Libor Teplý, Vojtěch Švub, Oliver Pirkl.

Komentáře k tomuto článku