Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Hromy ze Šumperka na Krajánky neuhodily a díky dvojitému hattricku Jana Pešky jsou z toho další body!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Hromy ze Šumperka na Krajánky neuhodily a díky dvojitému hattricku Jana Pešky jsou z toho další body!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Hromy ze Šumperka na Krajánky neuhodily a díky dvojitému hattricku Jana Pešky jsou z toho další body!

Vytvořeno:16. 5. 2022, 10:00   (upraveno 8. 7. 2022, 14:58)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Výsledky Thunders napovídaly, že mužstvo je na tom velmi dobře střelecky a trochu hůře s obranou. Krajánci se na to dobře připravili a zaůožili svou taktiku na dobrém bránění a především na in-line hokejové hře. Ústeckému celku vyšel úvod a brzy se dostal do tříbrankového vedení. Hromy během zápasu ani jednou nedokázaly vyrovnat a přes velký finiš v závěru se nakonec mohli Krajánci radovat z dalších bodů.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Thunders Šumperk 12:8 (5:2, 2:2, 4:1, 1:4)

  Už na konci 2. minuty uvolnil Jiří Drobný Filipa Sajdla a ten poprvé překonal brankáře Thunders Kamila Matycha - 1:0. Ve 4. minutě se prosadil Jan Peška a po jeho asistenci zvýšil Michal Lichtág na 2:0. Na začátku 6. minuty uvolnil Tomáš Prachař Jana Pešku a ten také poprvé skóroval na 3:0. V 8. minutě přišlo na řadu Thunders. Po rychlém protiútoku střílel přesně Dominik Marek a snížil na 3:1. Na začátku 10. minuty předložil puk před brankou soupeře Michael Resler přesně na hůl Michala Lichtága a ten odpověděl na 4:1. Za dalších 25 sekund ale Krajánci ztratili v útočném pásmu puk a po rychlém přečíslení našel Dominik Marek u branky Daniela Hrocha a ten snížil na 4:2. První čtvrtinu pak uzavřel Jan Peška po kombinaci Jiřího Drobného a Tomáše Prachaře - 5:2.

  Po dvou minutách hry v druhé části se připomněl kanonýr Dominik Marek a bombou pod horní tyč po individuální akci snížil na 5:3. Přesně za dalších pětasedmdesát sekund našel Bořek Jetmar zpoza branky najetého Michaela Reslera a ten odpověděl na 6:3. Za dalších pětadvacet sekund vybojoval v levém rohu puk Michael Resler a po jeho přihrávce mířil přesně Jan Peška a dokončeným hattrickem upravil stav na 7:3. V 19. minutě se podařilo Thunders opět přečísli obranku Krajánků, Štěpán Dudycha uvolnil Daniela Hrocha, který překonal Luboše Růžičku a snížil na 7:4.

  Ve třetí části se poprvé prosadilo Thunders, a to ve 28. minutě, kdy po přihrávce Jaromíra Dvouletého dokončeným hattrickem upravil stav na 7:5 Dominik Marek. Zbytek čtvrtiny ale patřil Krajánkům. Na začátku 30. minuty se individuálně prosadil Tomáš Prachař a odpověděl střelou k tyči na 8:5. Za dalších dvaačtyřiset sekund se z přihrávky Lubomíra Nespěšného prosadil Jan Peška na 9:5. Kulatou desítku ,,dotočil" v početní výhodě Filip Sajdl po spolupráci s Jiřím Drobným - 10:5. Povedenou čtvrtinu zakončil na konci 36. minuty po pasu Michala Lichtága v poslední sekundě hry Jan Peška - 11:5.

  Thunders ale zápas nezabalilo. Na začátku 39. minuty se po přihrávce Pavla Prokopce prodral před branku Štěpán Dudycha a se štěstím snížil na 11:6.Ve 43. minutě nedokázali Krajánci čelit kombinaci Jaromíra Dvouletého a Štěpána Dudychy a Dominik Marek upravil stav na 11:7. Za dalších třiačtyřicet sekund bylo ještě hůře. Štěpán Dudycha uvolnil Pavla Prokopce a ten snížil dokonce na 11:8. Krajánci ale mají kanonýra Jana Pešku a ten po spolupráci s Michalem Lichtágem za dalších sedmatřicet sekund dokončil svůj druhý hattrick a odpověděl na 12:8. Poslední slovo mělo ale Thunders. Na konci 46. minuty se ještě prosadil naposledy Dominik Marek a svým pátým gólem v utkání stanovil konečný výsledek - 12:8.

  Fakta - branky: Jan Peška 6, Michal Lichtág 2, , Filip Sajdl 2, Michael Resler, Tomáš Prachař - Dominik Marek 5, Daniel Hroch 2, Pavel Prokopec, Štěpán Dudycha. Asistence: Jiří Drobný 3, Michal Lichtág 2, Michael Resler 2, Tomáš Prachař 2, Bořek Jetmar, Lubomír Nespěšný, Jan Peška - Štěpán Dudycha 3, Jaromír Dvouletý 2, Pavel Prokopec, Dominik Marek.  Rozhodčí: Lukáš Marek. Vyloučení: 1:1, využití: 1:0. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Michal Lichtág, Bořek Jetmar, Michael Resler, Jan Peška (2), Lubomír Nespěšný, Jiří Drobný, Tomáš Prachař, Filip Sajdl. Sestava - Thunders Šumperk: Kamil Matych - Antonín Bartoš, Pavel Prokopec, Daniel Hroch (2), Jaromír Dvouletý, Dominik Marek, Ludvík Rutar, Štěpán Dudycha.

Komentáře k tomuto článku