Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Ve velmi vyrovnaném utkání s Bandity rozhodovali o výhře brankáři. Jirka Kaplan byl úspěšnější a Krajánci se mohli radovat z druhé výhry!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Ve velmi vyrovnaném utkání s Bandity rozhodovali o výhře brankáři. Jirka Kaplan byl úspěšnější a Krajánci se mohli radovat z druhé výhry!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Ve velmi vyrovnaném utkání s Bandity rozhodovali o výhře brankáři. Jirka Kaplan byl úspěšnější a Krajánci se mohli radovat z druhé výhry!

Vytvořeno:1. 5. 2015, 20:26
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím utkání narazili Krajánci na silný celek Banditů. Zápasu dominovali oba brankáři - Radek Ehrenberger a Jirka Kaplan. Gólman Krajánků pustil za svá záda nakonec pouze jednu střelu a Krajánci se mohli radovat z druhé výhry v soutěži!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 3:1 (1:0, 0:1, 0:0, 2:0)

Od prvních minut se oba celky předháněly v šancích, ale brankáři se drželi. Až v 10. minutě vybojoval Michael Resler na polovině puk, předložil ho před branku na najetého Petra Černohorského a ten, ač tísněn zasunul puk po zemi k tyči a Krajánci šli do vedení - 1:0. Dlouhé minuty se pak opět oba celky předháněly v nevyužití i jasných brankových příležitostí. Až 32 sekund před koncem druhé čtvrtiny ztratili Krajánci na své polovině puk, Štěpán Švec uvolnil Jana Jirmáska a ten blafákem vyrovnal na 1:1. Třetí část pak pokračovala bezbrankovým stavem a rozhodnutí přinesla až poslední čtvrtina. Na začátku 38. minuty hráli Krajánci přesilovku při vyloučení Romana Špičky. Puk putoval po ose Karel Horák, Josef Crha a zakončoval Miroslav Resler do odkryté branky a vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Ve 41. minutě poslal Miroslav Resler vpřed Karla Horáka a ten zakončil svůj průnik prudkou střelou do horního růžku branky Radka Ehrenbergera - 3:1. V úplném závěru Banditi tlačili, ale Jirka Kaplan byl doslova neprůstřelný. Hráči Obětavě bránili a nakonec výhru uhájili, přestože poslední minutu hrál soupeř s pěti hráči bez brankáře.

Fakta - branky: Petr Černohorský, Miroslav Resler, Karel Horák - Jan Jirmásek. Asistence: Michael Resler, Josef Crha, Miroslav Resler - Štěpán Švec. Vyloučení: 2:1, využití: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Karel Horák, Miroslav Resler (1,5), Tomáš Lesák, Karel Mifek, Michael Resler (1,5), Petr Černohorský, Martin Hovorka, Pavel Musil, Josef Crha. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Karel Steinmetz, Michal Soukup, Michael Mrštný, Jan Jirmásek, Tomáš Čejka, Štěpán Švec, Tomáš Doubrava, Josef Hynek, Roman Špička (1,5).

Komentáře k tomuto článku