Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Šestice hráčů Králík dlouho vzdorovala, Svitap ale nakonec utkání dotáhl do vítězného konce..

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Šestice hráčů Králík dlouho vzdorovala, Svitap ale nakonec utkání dotáhl do vítězného konce..

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Šestice hráčů Králík dlouho vzdorovala, Svitap ale nakonec utkání dotáhl do vítězného konce..

Vytvořeno:7. 5. 2014, 10:20   (upraveno 24. 8. 2014, 20:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Králické družstvo s rychlou dvojicí bratrů Šponarů nastoupilo pouze s šesti hráči. Pro Svitap to i tak byl oříšek, ale nakonec zápas dovedl do vítězného konce hlavně díky solidnímu výkonu brankáře Milana Beneše a také díky dvojici obránců Lukáš Musil (dva góly + 3 asistence) a Miroslav Reslerovi, který nakonec vsítil v zápase hattrick a jednu branku připravil.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - IHC Králíky 9:7 (1:1, 2:2, 3:1, 3:3)

Svitap tradičně zaváhal hned v úvodu a ve 3. minutě inkasoval z hole Martina Šponara - 0:1. Na začátku 8. minuty ale Michael Resler po rychlé akci bekhendem mezi betony vyrovnal na 1:1 auzavřel tak první čtvrtinu. Hned v úvodu druhé části  ale obránci Svitapu neuhlídali opět Martina Šponara a ten z úhlu vrátil Králickým vedení - 1:2. V 17. minutě se pak prosadil Jaroslav Šponar a soupeř už vedl o dvě branky - 1:3. V 18. minutě se ale prosadil Miroslav Resler a snížil na 2:3. Ve 24. minutě se povedla střela Tomáši Lesákovi do pravého horního růžku a bylo vyrovnáno - 3:3. Obrat dokonal ve třetí části ve 27. minutě po pohledné kombinační akci Petr Lustyk, který dorážel puk do odkryté branky - 4:3. Ve 31. minutě se individuálně prosadil Lukáš Musil a zvýšil na 5:3. Na konci 33. minuty ale hbitý Martin Šponar dosáhl hattricku a snížil na 5:4. Třetí dějství zakončil ve 35. minutě Miroslav Resler, který pohotovou střelou překonal Pavla Kalianka v brance na 6:4. Hned v úvodu poslední čtvrté části se opět prosadil individuálně Lukáš Musil a zvýšil vedení Svitapu na 7:4. Ani ne za minutu dokončil svůj hattrick Miroslav Resler a o výsledku už bylo rozhodnuto - 8:4. Za dalších 43 sekund se ale prosadil Jaroslav Šponar a snížil na 8:5. Ve 43. minutě ale odpověděl Vladislav Doseděl na 9:5. V poslední minutě pak už jen hráči Králík využili ležérnosti hráčů Svitapu a nejprve snížil svým čtvrtým gólem v utkání Martin Šponar na 9:6 a devatenáct sekund před koncem Petr Milták na konečných 9:7.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Lukáš Musil 2, Michael Resler, Petr Lustyk, Tomáš Lesák, Vladislav Doležal - Martin Šponar 4, Jaroslav Šponar 2, Petr Milták. Asistence: Lukáš Musil 3, Petr Lustyk 2, Vladislav Doležal 2, Michael Resler, Miroslav Resler - Jaroslav Šponar 2, Martin Šponar, Petr Milták, Petr Sedlák. Rozhodčí: Jiří Černý. Vyloučení: 2:1. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí n/O: Milan Beneš - Miroslav Resler, Karel Mifek, Michael Resler, Pavel Musil, Lukáš Musil, Tomáš Lesák, Vladislav Doseděl, Petr Lustyk. Sestava - IHC Králíky: Pavel Kalianko - Martin Šponar, Jaroslav Šponar, Petr Milták, Jan Milták, Petr Sedlák, Jiří Hlava.

Komentáře k tomuto článku