Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Černovír pokořili Krajánci šestnácti góly

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Černovír pokořili Krajánci šestnácti góly

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Černovír pokořili Krajánci šestnácti góly

Vytvořeno:13. 10. 2012, 3:59   (upraveno 13. 10. 2012, 3:59)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve čtvrtém utkání čekal na Krajánky poslední tým soutěže a od prvních minut bylo jasné, že zápas bude jen otázkou výše skóre. Na brankáře Černovíru se valil útok za útokem a skóre utěšeně narůstalo a zastavilo se až na čísle šestnáct.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Černovír 16:0 (9:0, 7:0)

Už ve 23. sekundě zápasu poslal puk před branku Lubomír Nespěšný a Michael Resler poprvé překonal brankáře Davida Hurta - 1:0. Ve 2. minutě uvolnil Dušan Schlégl Michala Bohatého a ten zvýšil na 2:0. V následující minutě po asistenci Michala Bohatého přidal další branku Pavel Musil - 3:0. V 5. minutě po akci Tomáše Lesáka přidal další gól Lubomír Nespěšný - 4:0. V 7. minutě přihrával Michael Resler a Pavel Musil mířil přesně na 5:0. V 8. minutě přiťukl puk Michael Resler na Michala Bohatého a ten se také nemýlil - 6:0. V 11. minutě pak Michal Bohatý po přihrávce Michala Schlögla dokončil svůj hattrick na 7:0. V 16. minutě se stejný kousek povedl Pavlu Musilovi po asistenci Tomáše Lesáka - 8:0. První polovinu pak zakončil v 17. minutě Lukáš Heřmanský po akci Lubomíra Nespěšného - 9:0. Na začátku 24. minuty přihrával Tomáš Lesák a Michal Schlögl zaokrouhlil stav na 10:0. Ve 25. minutě po přihrávce Michaela Reslera skóroval Michal Bohatý na 11:0 a ve 28. minutě pak zvýšil svým pátým gólem v utkání po asistenci Michala Schlögla Michal Bohatý na 12:0. Ve 30. minutě se počtvrté trefil Pavel Musil po asistenci Michaela Reslera na 13:0 a za dalších 12 sekund si to oba prohodili a po asistenci Pavla Musila zakončoval akci do prázdné branky Michael Resler na 14:0. Na začátku 31. minuty se prosadil Michal Bohatý a Lukáš Heřmanský po jeho přihrávce zvýšil na 15:0. Ve 35. minutě zakončil zápas po asistenci Michaela Reslera Dušan Schlögl na konečných 16:0.

Fakta - branky: Michal Bohatý 5, Pavel Musil 4, Michael Resler 2, Lukáš Heřmanský 2, Lubomír Nespěšný, Dušan Schlögl, Michal Schlögl. Asistence: Michael Resler 5, Tomáš Lesák 3, Lubomír Nespěšný 2, Michal Bohatý 2, Michal Schlögl 2, Dušan Schlögl, Pavel Musil. Vyloučení: 3:2 (Michael Resler, Michal Bohatý, Pavel Musil - David Hurt, Jiří Kaláb). Rozhodčí: Josef Halbrštát, Vrba. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Dušan Schlögl, Tomáš Lesák - Michal Bohatý, Michael Resler, Michal Schlögl - Lubomír Nespěšný - Lukáš Heřmanský, Pavel Musil. HC Černovír: David Hurt - Jiří Dostál, Michal Franz, Tomáš Franz, Marek Hájek, Miroslav Křivohlávek, Jan Málek, Stefan Velič, Lukáš Nýdecký, Jiří Kaláb, Rostislav Plašil, Miroslav Renčín, Luboš Zachař, Marek Břehovský.

Komentáře k tomuto článku