Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Krajánci přehráli MBéčka solidním in-line hokejem, skvěle zachytal Lukáš Vavřina, hattricku dosáhl Tomáš Prachař!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Krajánci přehráli MBéčka solidním in-line hokejem, skvěle zachytal Lukáš Vavřina, hattricku dosáhl Tomáš Prachař!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Krajánci přehráli MBéčka solidním in-line hokejem, skvěle zachytal Lukáš Vavřina, hattricku dosáhl Tomáš Prachař!

Vytvořeno:21. 5. 2022, 10:21   (upraveno 21. 5. 2022, 10:22)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S devítkou hráčů nastoupili Krajánci na MBéčka a v brance zastoupil chybějícího Luboše Růžičku Lukáš Vavřina a vedl si velmi dobře, když o nulu přišel po zbytečné chybě obrany třiatřicet sekund před koncem. V útoku se velmi dobře prosadil Tomáš Prachař, autor hattricku.

Krajánci Ústí nad Orlicí – MBéčka Letohrad 7:1 (1:0, 4:0, 0:0, 3:1)

  Do deváté minuty se střídaly šance na obou stranách, když o něco aktivnější byli Krajánci. Ti ale hráli trpělivě a zbytečně neztráceli puk ze svých holí. V 9. minutě se ale prosadil poprvé v utkání Tomáš Prachař a přesnou střelou pod vyrážečku otevřel skóre utkání – 1:0. Další šance ale Krajánci už bohužel v první čtvrtině nezužitkovali a že jich bylo požehnaně!

   Druhá část se ale Krajánkům velmi vydařila. Ve 13. minutě po rychlém protiútoku Jana Pešky střílel opět pod vyrážečku brankáře Tomáše Řeháka Tomáš Prachař a bylo to už 2:0! Na začátku 14. minuty vyhrál vhazování Oldřich Čevora přesně na Miroslava Reslera a ten vymetl šibenici a přidal krásnou branku na 3:0! Za dalších padesát sekund uvolnil po spolupráci s Lubomírem Nespěšným Oldřich Čevora pro změnu Jiřího Lunku a ten mířil také přesně – 4:0. Úspěšnou druhou část pak zakončil na začátku 21. minuty dokončeným hattrickem Tomáš Prachař po spolupráci s Janem Peškou – 5:0.

   Ve třetím dějství se střídaly šance na obou stranách, ale oba brankáři byli pozorní, a tak střelci nakonec vyšli v této části zcela naprázdno.

   Téměř dalších šest minut pokračovali střelci na obou stranách v neproměňování i těch nejvyloženějších šancí, ale nakonec se prosadil na konci 44. minuty konečně kanonýr Jan Peška po pěkné přihrávce Tomáše Prachaře – 6:0. Za dalších čtyřicet sekund poslal Michal Lichtág do brejku Michaela Reslera a jeho příklep skončil u levé tyčky branky Tomáše Řeháka – 7:0. Až ve 48. minutě se obrana Krajánků dopustila zbytečné chyby a po přihrávce Davida Kociána zakončil utkání třiatřicet sekund před koncem střelou po zemi Michal Kilčický – 7:1.

  Fakta - branky: Tomáš Prachař 3, Miroslav Resler, Jiří Lunka, Jan Peška, Michael Resler – Michal Kilčický. Asistence: Jan Peška 2, Michal Lichtág 2, Oldřich Čevora 2, Lubomír Nespěšný, Tomáš Prachař – David Kocián.  Rozhodčí: Dominik Marek. Vyloučení: 1:0, využití: 0:0. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Michal Lichtág, Stanislav Husák, Michael Resler, Miroslav Resler, Jan Peška (2), Lubomír Nespěšný, Oldřich Čevora, Tomáš Prachař, Jiří Luinka. Sestava – Mbéčka Letohrad: Tomáš Řehák – Tomáš Maleček, Zbyněk Škorpil, David Babák, Michal Kilčický, David Kocián, Radek Fišer, Jan Chudý..

Komentáře k tomuto článku