Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Krajánci zvládli houževnatý celek dlouhoňovických Kaprů, když po hattricku vsítili Michal Šimo a Standa Husák st.

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Krajánci zvládli houževnatý celek dlouhoňovických Kaprů, když po hattricku vsítili Michal Šimo a Standa Husák st.

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Krajánci zvládli houževnatý celek dlouhoňovických Kaprů, když po hattricku vsítili Michal Šimo a Standa Husák st.

Vytvořeno:28. 5. 2020, 10:27
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Dlouhoňovičtí Kapři jsou sice v tabulce poslední, ale třikrát jim chytal Michal Šparlinek, který jedenkrát hostoval i za Krajánky, a tak se nelze divit přídělům, jaké Kapři dostávali. Nyní už měli v brance výborného Patrika Keprtu. Krajánci ale zvládli velmi dobře první polovinu utkání, kdy si vytvořili rozhodující náskok. Pak se už více věnovali útočení, než-li bránění a Kapři mohli výsledek korigovat. Super den blbec měl Michael Resler, který by netrefil snad ani fotbalovou branku....

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kapři Dlouhoňovice 11:6 (2:0, 5:1, 2:3, 2:2)

Už na začátku 5. minuty se po přihrávce Jiřího Drobného prosadil šikovně Miroslav Resler a otevřel skóre utkání - 1:0. Na konci 9. minuty se individuálně prodral až k brancel Michal Šimo a bylo to 2:0. Také druhou čtvrtinu načal brankou Miroslav Resler, a to ve 14. minutě a zvýšil na 3:0. V 15. minutě uvolnil Jiří Drobný Michala Šima a ten se trefil k tyči na 4:0. Za necelou minutu po spolupráci s Michalem Simem přidal branku Stanislav Husák st. na 5:0. V následující minutě se individuálně prosadil Stanislav Husák ml. a bylo to už 6:0. Krajánci polevili v bránění a toho využil ve 21. minutě Václav Šegita po asistenci Jana Chudého a snížil na 6:1. Druhou čtvrtinu zápasu pak zakončil po kombinaci Stanislava Husáka ml. a Michala Šima Stanislav Husák st. - 7:1. Hned v úvodu se ale rychlí Kapři dočkali další branky, když přihrávku Tomáše Plundry proměnil v branku David Baier - 7:2. Ve 28. minutě ale odpověděl individuálně Stanislav Husák ml. na 8:2. Za dalších 24 sekund se prosadil Michal Šimo, poslal do šance Vladimíra Dohu, který se nemýlil a zvýšil na 9:2. Ve 31. minutě se ale pro změnu prosadili Kapři, kteří cítili příležitost ke snižování, když Krajánci již tolik nebránili. Po kombinaci Jakuba Dolečka a Davida Baiera upravil stavl Tomáš Plundra na 9:3. Třetí část pak uzavřel po přihrávce Tomáše Plundry David Baier na 9:4. Ve 43. minutě vyslal Miroslav Resler vpřed Michaela Reslera, který místo střely volil přihrávku zadovkou a Stanislav Husák starší tak mohl dokončit svůj hattrick pěknou střelou pod horní tyč branky Patrika Keprty - 10:4. Za dalších 47 sekund ale Kapři opět využili liknavost v obraně Krajánků a po přihrávce Tomáše Plundry snížil Filip Bartoš na 10:5. Stejný hráč se pak ještě jednou individuálně prosadil v poslední minutě utkání a snížil na 10:6. Poslední slovo ale měli Krajánci a Michal Šimo dokončil svůj hattrick osm sekund před závěrem - 11:6. Nutno dodat, že oba brankáři, jak Lukáš Vavřina z Krajánků, tak i Patrik Keprta z Kaprů zachytali velmi dobře. Den blbec si ,,vyžral" Michael Resler, ovšem jako volavka v obraně Kaprů se osvědčil...

Fakta - branky: Stanislav Husák st. 3, Michal Šimo 3, Stanislav Husák ml. 2, Miroslav Resler 2, Vladimír Doha - Filip Bartoš 2, David Baier 2, Václav Šegita, Tomáš Plundra. Asistence: Michal Šimo 3, Jiří Drobný st. 2, Miroslav Resler, Michael Resler, Stanislav Husák ml. - Tomáš Plundra 3, Jan Chudý, Jakub Doleček, David Baier. Vyloučení: 1:3, bez využití. Rozhodčí: ???. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Stanislav Husák ml., Stanislav Husák st., Michal Šimo, Michael Resler, Jiří Drobný st. (2), Marek Šťastný, Vladiimír Doha, Miroslav Resler. Sestava - Kapři Dlouhoňovice: Patrik Keprta - Václav Šegita, Tomáš Plundra, Jakub Moravec, Jan Chudý, Jakub Doleček (2), David Baier, Josef Matyáš (2), Filip Bartoš (2).

Komentáře k tomuto článku