Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Krajánci nezvládli závěr utkání a nakonec těsně odešli s žamberským Stilmatem poraženi!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Krajánci nezvládli závěr utkání a nakonec těsně odešli s žamberským Stilmatem poraženi!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Krajánci nezvládli závěr utkání a nakonec těsně odešli s žamberským Stilmatem poraženi!

Vytvořeno:26. 5. 2022, 19:23
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Bohužel se na poslední chvíli omluvil kanonýr Krajánků Jan Peška, a tak musel být povolán ze zálohy Filip Krystl. Dlouho to vypadalo, že si Krajánci připíší další výhru, ale nezvládli nakonec závěr zápasu. Ke všemu ještě přispěla kuriózní situace, když časomíra zadala konec čtvrtiny po deseti minutách. Klakson zahoukal v nejméně vhodné situaci, kdy měli Krajánci příležitost skórovat za stavu 4:4. Osud tomu chtěl, aby nakonec skórovali šťastní žamberští hráči devadesát sekund pře koncem utkání…

Krajánci Ústí nad Orlicí – Stilmat Žamberk 4:5 (3:0, 0:2, 0:1, 1:2)

  Krajánci měli velmi dobrý vstup do zápasu. V 5. minutě ve vlastním oslabení otevřel skóre utkání Bořek Jetmar po asistenci Tomáše Prachaře – 1:0. V 7. minutě naopak využil početní výhodu Tomáš Prachař po spolupráci s Michalem Lichtágem – 2:0. V 10. minutě pak po pasu Tomáše Bartheldyho skóroval Filip Krystl přesnou střelou na 3:0.

   Od druhé části se ale obraz hry začal měnit. Soupeř změnil taktiku a ta se mu začala dařit. Už ve 14. minutě ujel ve vlastním oslabení Tomáš Diblík a snížil na 3:1. Ve 31. minutě pak využil početní výhodu Michal Šimončič po kombinaci Tadeáše Peška a  Tomáše Diblíka – 3:2.

  Ve třetí části se obraz hry nezměnil. I nadále měl Žamberk optickou převahu, ale Luboš Růžička v brance čaroval až do 30. minuty. To po spolupráci  Jakuba Stejskala a  Michala Šimončiče vyrovnal David Brožek ml. Na 3:3.

   V posledním dějství se mělo tedy rozhodnout o konečném výsledku. V úvodu po brejku trefil horní tyč Michael Resler, ale Krajánci udeřili až ve 42. minutě. Filip Krystl prostrčil v útočném pásmu puk na Michaela Reslera a ten ho posunul před branku na úplně volného Michala Lichtága, který pohotově přehodil brankáře René Tomana a vrátil ústeckému celku vedení – 4:3. To vydrželo až do začátku 46. minuty, kdy po asistenci Davida Brožka ml. vyrovnal Vladimír Doha na 4:4. Krajánci se ještě nadechli k odpovědi, ale ve vyložené šanci se časomíra zastavila na konci 10. minuty čtvrté části a zahoukal klakson. Bohužel si časoměřič špatně nastavil konec čtvrtiny. To Krajánky zcela rozhodilo a přišlo to nejhorší. Ve 47. minutě po přihrávce Tomáše Diblíka nabruslil po levé straně do útočného pásma Michal Šimončič a střelou po zemi překonal vítězným gólem bohužel Luboše Růžičku – 5:4.

  Fakta - branky: Bořek Jetmar, Tomáš Prachař, Filip Krystl, Michal Lichtág – Michal Šimončič 2, Tomáš Diblík, David Brožek ml., Vladimír Doha. Asistence: Tomáš Prachař, Michal Lichtág, Tomáš Bartheldy, Filip Krystl, Michael Resler – Tomáš Diblík 2, Tadeáš Pešek, Jakub Stejskal, Michal Šimončič, David Brožek ml..  Rozhodčí: Patrik Konečný. Vyloučení: 3:4, využití: 1:0, v oslabení: 1:1. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Michal Lichtág, Tomáš Bartheldy, Michael Resler (4), Martin Vyskočil (2), Filip Krystl, Lubomír Nespěšný, Bořek Jetmar, Tomáš Prachař. Sestava – Stilmat Žamberk: René Toman – Jakub Stejskal, Tadeáš Pešek, Tomáš Diblík (4), David Brožek ml. (2), Michal Šimončič, Matěj Glesl (2), Vladimír Doha.

Komentáře k tomuto článku