Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Krajánci dávali těžko sestavu dohromady a Lokomotivou se nechali přejet hned v úvodní čtvrtině...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Krajánci dávali těžko sestavu dohromady a Lokomotivou se nechali přejet hned v úvodní čtvrtině...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Krajánci dávali těžko sestavu dohromady a Lokomotivou se nechali přejet hned v úvodní čtvrtině...

Vytvořeno:19. 5. 2015, 23:31   (upraveno 20. 5. 2015, 0:03)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovská Lokomotiva sice ještě neměla na rozdíl od Krajánků ani bod, ale na toto utkání se sešla. Krajánci se sestavou měli problémy, ale nakonec se nechal ukecat Lukáš Musil. Třebováci ale začali pěkně od podlahy a Krajánci na rozdíl od předchozích zápasů v obraně od prvních minut zmatkovali a inkasovali jednu branku za druhou.. Změny v sestavě přinesly sice mírné zlepšení a ve čtvrté části i gólovou převahu, ale obrovské hrubky znamenaly další góly v síti Jirky Kaplana, který dělal, co jen mohl.

Krajánci Ústí nad Orlicí "B" - IHC Lokomotiva Česká Třebová 7:14 (0:5, 2:3, 3:1, 2:5)

Zápas odstartoval nepovedenou přihrávkou Michael Resler, kterou zachytil Radek Morkes a po jeho asistenci otevřel skóre utkání po 56-ti sekundách hry Miloslav Váně - 0:1. Ve 3. minutě pak uvolnil Tomáš Vavřina Ondřeje Kopečného, který zvýšil na 0:2. Na začátku 7. minuty pak po přihrávce Martina Morkese přidal Ondřej Kopečný další branku na 0:3. V 8. minutě byl na konci rychlé kombinace Martina Morkese a Ondřeje Kopečného Libor Teplý a bylo to 0:4. Úvodní čtvrtinu pak zakončil v 9. minutě po akci Ondřeje Kopečného Miroslav Váně - 0:5. Ve 14. minutě pak po rychlé kombinaci Pavla Musila a Michaela Reslera snížil Miroslav Resler na 1:5.  Lokomotiva ale odpověděla hned třikrát. V 17. minutě  po přihrávkách Tomáše Řeháka a Tomáše Vavřiny mířil přesně Miroslav Váně a dokončil tak svůj první hattrick v utkání - 1:6. Ve 21. minutě uvolnil Tomáš Řehák Ondřeje Kopečného a ten také dokončil hattrick na 1:7.  Ve 22. minutě po asistenci Radka Morkese zvýšil Miroslav Váně na 1:8. Ve 24. minutě vybojoval puk Michael Resler a své sólo zakončil snížením na 2:8 a zároveň i druhou čtvrtinu utkání. Hned ve 25. minutě ale rychle zaútočili Radek Morkes a Miroslav Váně a na konci akce byl Tomáš Vavřina a zvýšil na 2:9. Ve 25. minutě se nadechl k dlouhému sólu Lukáš Musil a zakončil ho brankou na 3:9. Za dalších 37 sekund poslal Pavel Musil puk na Michaela Reslera a ten hned z první snížil na 4:9. Ve 32. minutě uvolnil Michael Resler najetého Miroslava Reslera a ten zakončil nájezd brankou na 5:9 a zároveň i třetí čtvrtinu utkání. Ve 37. minutě ale zakončil po chybě Pavla Musila akci Ondřeje Kopečného další brankou v síti Jirky Kaplana Libor Teplý - 5:10.  Ve 40. minutě byl na konci rychlé kombinace Martina Černého a Petra Lustyka Michael Resler, který pohotovou střelou dokončil svůj hattrick v utkání a snížil na 6:10. Ve 44. minutě ale odpověděli Českotřebováci další kombinací Radka Morkese a Miroslava Váněho a branku vsítil Tomáš Řehák na 6:11. Za minutu využil ,,nabídku" od Miroslava Reslera Ondřej Kopečný a zvýšil na 6:12. Krajánci naposledy odpověděli na začátku 46. minuty, kdy na půlce poslal Lukáš Musil do sóla Michaela Reslera, který bekhendovým blafákem upravil stav na 7:12. Ve 47. minutě ještě odpověděl Miroslav Váně z přihrávky Tomáše Vavřiny na 7:13 a ve 48. minutě stejný hráč dokončil svůj druhý hattrick na 7:14.

Fakta - branky: Michael Resler 4, Mirosloav Resler 2, Lukáš Musil - Miroslav Váně 6, Ondřej Kopečný 4, Libor Teplý 2, Tomáš Vavřina, Tomáš Řehák. Asistence: Pavel Musil 2, Michael Resler 2, Martin Černý, Petr Lustyk, Lukáš Musil - Radek Morkes 4, Tomáš Vavřina 3, Ondřej Kopečný 3, Martin Morkes 2, Miroslav Váně 2, Tomáš Řehák 2. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí "B": Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Lukáš Musil, Petr Lustyk, Michael Resler, Pavel Musil, Miloš Černý, Martin Černý. Sestava - IHC Lokomotiva Česká Třebová: Karel Vaněk - Radek Morkes, Martin Morkes, Miroslav Váně, Libor Teplý, Tomáš Vavřina, Tomáš Řehák, Ondřej Kopečný.

Komentáře k tomuto článku