Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Krajánky zradila koncovka a JZD tvrdě trestalo sebemenší zaváhání ústeckého celku!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Krajánky zradila koncovka a JZD tvrdě trestalo sebemenší zaváhání ústeckého celku!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Krajánky zradila koncovka a JZD tvrdě trestalo sebemenší zaváhání ústeckého celku!

Vytvořeno:30. 5. 2022, 14:07   (upraveno 8. 7. 2022, 14:59)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Největší favorit na letošní výhru v OP JZD Šumperk potvrdilo svou kvalitu, a to především v koncovce. Krajánci si vytvořili totiž také celou řadu šancí, ale zahazovali jednu za druhou a lanškrounský celek trestal. Vysoká prohra je krutá a Krajánci se mohou pomalu loučit s možností postupu do finálové pětky…

Krajánci Ústí nad Orlicí – JZD Šumperk  2:9 (0:2, 1:2, 0:1, 1:4)

  Celku JZD stačilo sto dvacet sekund a po akci Michala Šembery otevřel skóre utkání Radek Vogel – 0:1. Následně Krajánci přežili dvě oslabení, ale v poslední minutě úvodního dějství ztratili v útočném pásmu puk a po akci Libora Paclíka zvýšil Tomáš Krč na 0:2.

   Také ve druhé části to byli opět hráči JZD, kteří po rychlé akci Tomáše Krče a jeho následné přihrávce zvýšili se štěstím Janem Moučkou na 0:3. V 19. minutě se pro změnu prosadil Pavel Vaňous a z jeho asistence zvýšil Radek Vogel na 0:4. Ve 21. minutě se rozjel k velkému sólu Jan Peška a s přehledem překonal i Tomáše Jansu a snížil na 1:4.

   Až ve 29. minutě JZD odpovědělo brankou Pavla Vaňouse, který zužitkoval asistenci Libora Paclíka - 1:5. V dalších minutách se střídaly šance na obou stranách, ale oba brankáři se drželi a branku už neinkasovali.

   Ve 40. minutě ale JZD opět udeřilo, když akci Michala Šembery proměnil v branku Tomáš Krč – 1:6. O necelé čtyři minuty později vybojoval na levé straně puk Michael Resler, puk se dostal obloukem na hůl Jana Pešky, který od tyče snížil na 2:6. Závěr zápasu ale Krajánkům nevyšel. Za necelou minutu totiž odpověděl dokončeným hattrickem Tomáš Krč po akci Pavla Vaňouse na 2:7, za další minutu Michal Dohnal po spolupráci s Radkem Vogelem na 2:8 a skóre zápasu uzavřel za pár sekund Tomáš Krč po kombinaci Pavla Vaňouse a Jana Moučky – 2:9.

  Fakta - branky: Jan Peška 2 – Tomáš Krč 4, Radek Vogel 2, Pavel Vaňous, Jan Moučka, Michal Dohnal. Asistence: Michael Resler – Pavel Vaňous 3, Libor Paclík 2, Michal Šembera 2, Radek Vogel, Tomáš Krč, Jan Moučka.  Rozhodčí: ???. Vyloučení: 3:4, využití: 0:0, v oslabení: 0:0. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Michal Lichtág, Miroslav Resler, Michael Resler (4), Filip Krystl (2), Lubomír Nespěšný, Jan Peška, Tomáš Barthedy, Tomáš Prachař. Sestava –JZD Šumperk: Tomáš Jansa – Radek Vogel, Tomáš Krč (2), Pavel Vaňous (2), Libor Paclík, Jan Moučka (2), Michal Šembera (2), Michal Dohnal.

Komentáře k tomuto článku