Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Tři hattricky, výborný brankář Lukáš Vavřina a vysoká výhra nad Kobrou z Litomyšle

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Tři hattricky, výborný brankář Lukáš Vavřina a vysoká výhra nad Kobrou z Litomyšle

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Tři hattricky, výborný brankář Lukáš Vavřina a vysoká výhra nad Kobrou z Litomyšle

Vytvořeno:31. 5. 2017, 15:34
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V odvetě se silnou Kobrou Litomyšl nastoupili Krajánci v silné sestavě s Janem Krejzou z Chocně a v brance poprvé s Lukášem Vavřinou. Krajánci ani tak nebyli favoritem utkání, ale nakonec se zrodil velmi překvapivý výsledek, kdy tři hráči z Krajánků nasázeli hattrick (Doha, Moravec a Krejza), brankář Lukáš Vavřina vychytal i nemožné a Krajánci se nakonec mohli radovat z vysoké výhry 14:4!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kobra Litomyšl 14:4 (3:2, 3:0, 4:0, 4:2)

Už ve 34. sekundě překvapila Kobra rychlou kombinací a po přihrávce Ondřeje Dvořáka otevřel skóre zápasu Jiří Drobný ml. - 0:1. To Krajánky nezaskočilo a na úplném konci 2. minuty po přihrávce Jana Krejzy vyrovnal pohotově Petr Moravec na 1:1. V 7. minutě pak po akci Marka Šťastného dokonal obrat Jan Krejza - 2:1. Kobra ale na začátku 10. minuty srovnala stav, když se prosadil Jiří Drobný ml. a střelec branky Ondřej Dvořák - 2:2. Za dalších 30 sekund ale odpověděl opět střelec Petr Moravec, který zužitkoval nahrávku Oldřicha Čevory - 3:2. Kobra i nadále útočila, Jiří Drobný zahazoval jeden samostatný nájezd za druhým a stále si na výborného Lukáše Vavřinu nemohl přijít. Situace se chopili Krajánci. V 16. minutě sebral puk obránci Petr Moravec a dokončil svůj hattrick - 4:2. Ve 22. minutě po zpětné přihrávce Michaela Reslera zvýšil přesnou střelou k tyči Marek Šťastný na 5:2. Ani ne za minutu se prosadil Oldřich Čevora a jeho přihrávku využil ke zvýšení Vladimír Doha - 6:2 a uzavřel tak polovinu zápasu. Kobra vypadala unaveně a odevzdaně. Stále zlobil především Jiří Drobný ml., ale Lukáš Vavřina byl stále nepřekonatelný. Krajánci ale své šance většinou využívali. Ve 26. minutě po přihrávce Miroslava Reslera zvýšil Vladimír Doha na 7:2 a o tři minuty později tečoval přihrávku Jana Krejzy za záda brankáře Víta Vomočila Michael Resler - 8:2. Ve 32. minutě po asistenci Marka Šťastného zvýšil Jan Krejzta na 9:2 a skóre třetí části uzavřel na konci 35. minuty Jan Peška po akci Jana Krejzy - 10:2. Hned po patnácti sekundách čtvrté části vyslal do brejku Jiří Drobný st. Jiřího Drobného ml., který blafákem snížil na 10:3. Ve 38. minutě ale odpověděl po milimetrové přihrávce Petra Moravce Oldřich Čevora, který vymetl v šibenici všechny pavouky litomyšlské branky - 11:3. Ve 40. minutě se naposledy prosadil Jiří Drobný ml., který tak dokončil po přihrávce svého otce Jiřího Drobného st. svůj hattrick - 11:4. Ve 44. minutě odpověděl po chybě litomyšlské obrany tvrdou střelou Marek Šťastný na 12:4. O dvě minuty později dokončil svůj hattrick Jan Krejza po spolupráci s Janem Peškou na 13:4. Ve 47. minutě po nepovedené spolupráci bratrů Reslerů nakonec dostrkal puk do branky z nahrávky Miroslava Reslera Vladimír Doha a také on dokončil svůj hattriock - 14:4.

Fakta - branky: Vladimír Doha 3, Jan Krejza 3, Petr Moravec 3, Marek Šťastný 2, Oldřich Čevora, Michael Resler, Jan Peška - Jiří Drobný ml. 3, Ondřej Dvořák. Asistence: Oldřich Čevora 2, Miroslav Resler 2, Marek Šťastný 2, Jan Krejza 2, Petr Moravec, Michael Resler, Jan Peška - Jiří Drobný st. 2, Jiří Drobný ml., Ondřej Moravec. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler (1,5), Vladimír Doha, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Jan Krejza, Marek Šťastný, Jan Peška, Michael Resler (1,5). Sestava - Kobra Litomyšl: Vít Vomočil - Ondřej Dvořák, Martin Fajfr, Radim Skalník, Michal Budina, Jakub Bažant, Jiří Drobný ml., Jiří Drobný st.  

Komentáře k tomuto článku