Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Krajánci vyhráli s Kobrou každou čtvrtinu a díky pěti brankám Jiřího Drobného ml. nakonec vysoko zvítězili!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Krajánci vyhráli s Kobrou každou čtvrtinu a díky pěti brankám Jiřího Drobného ml. nakonec vysoko zvítězili!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Krajánci vyhráli s Kobrou každou čtvrtinu a díky pěti brankám Jiřího Drobného ml. nakonec vysoko zvítězili!

Vytvořeno:30. 5. 2016, 23:53   (upraveno 30. 5. 2016, 23:54)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Naštěstí se nervózní průběh z minulého duelu s Kobrou neopakoval. Hrál se rychlý a technický in-line hokej, střelecky zářil Jiří Drobný ml. (autor pěti branek a pro reprezentanty (veteránské) Míru Reslera a Oldu Čevoru to byla poslední příprava před nadcházejícím mistrovství světa veteránů nad 45 let. Oba se dvakrát trefili a v Itálii určitě neudělají ostudu! Držíme jim pěsti, aby tu placku přivezli!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kobra Litomyšl 14:7 (3:0, 4:2, 5:4, 2:1)

Už v 1. minutě uvolnil Miloš Černý Karla Horáka a ten poprvé prostřelil Víta Vomočila v brance Kobry - 1:0. To Krajánky nastartovalo a po asistenci Michaela Reslera zvýšil ve 4. minutě Jiří Drobný ml. na 2:0. V 11. minutě pak uzavřel první čtvrtinu po akci Martina Černého Oldřich Čevora - 3:0. I druhou čtvrtinu zahájili Krajánci dobře. V 16. minutě po akci Michaela Reslera zvýšil Jiří Drobný ml. na 4:0. Radost ale Krajánkům dlouho nevydržela a ještě v téže minutě snížil po asistenci Martina Fajfra Marek Kalivoda na 4:1, aby v 18. minutě přidal další branku na 4:2 po další akci Martina Fajfra Radim Skalník. Za necelou minutu ale odpověděl po samostatné akci Jiří Drobný ml. a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 5:2. Ve 21. minutě vyhrál vhazování na polovině Kobry Michael Resler a Karel Horák prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 6:2. Ve 23. minutě po pasu Jiřího Drobného mladšího vysekl blafák a zakončení mezi betony Michael Resler a upravil stav na 7:2. Také třetí část zahájili Krajánci brankou. Ve 27. minutě našel ideálně před brankou Michael Resler Miroslava Reslera a ten z první zakončil akci brankou na 8:2. V následující minutě ale po asistenci Ondřeje Dvořáka snížil Radim Skalník na 8:3. Ve 29. minutě Krajánci odpověděli. Po rychlé akci Michaela Reslera zakončoval s přehledem Jiří Drobný ml. na 9:3. Ve 30. minutě ideálně přihrával Josef Crha a Oldřich Čevora do prázdné branky zakulatil výsledek na 10:3. Ve 31. minutě litomyšlská Kobra ale opět kousala. Po přihrávce Marka Kalivody snížil Jaroslav Vostrčil na 10:4. Odpověď přišla vzápětí. Po přihrávce Martina Černého trefil bombou růžek branky Michael Resler a zvýšil na 11:4. V té samé minutě ale Krajánci ztratili puk a po přihrávce Ondřeje Dvořáka snížil Pavel Vostrčil na 11:5. Za dalších dvacet sekund se pak prosadil individuálně Ondřej Dvořák a upravil stav na 11:6. Ve 35. minutě zakončil bohatou třetí část na branky Miloš Černý po přihrávce Josefa Crhy - 12:6. Ve 37. minutě přihrával Michael Resler a pátým gólem v utkání zakončoval akci Jiří Drobný ml. na 13:6. Za necelou minutu ale odpověděl Martin Fajfr po akci Ondřeje Dvořáka a snížil na 13:7. Poslední slovo měl ale ve 39. minutě Miroslav Resler, který zakončil akci Miloše Černého - 14:7.

Fakta - branky: Jiří Drobný ml. 5, Michael Resler 2, Miroslav Resler 2, Oldřich Čevora 2, Karel Horák 2, Miloš Černý - Radim Skalník 2, Ondřej Dvořák, Mrtin Fajfr, Pavel Vostrčil, Jaroslav Vostrčil, Marek Kalivoda. Asistence: Michael Resler 6, Martin Černý 2, Miloš Černý 2, Josef Crha 2, Jiří Drobný ml. - Ondřej Dvořák 3, Martin Fajfr 2, Marek Kalivoda. Vyloučení: 0:1, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Martin Černý, Michael Resler, Jiří Drobný ml., Josef Crha, Karel Horák, Oldřich Čevora, Miloš Černý. Sestava - Kobra Litomyšl: Vít Vomočil - Ondřej Dvořák, Martin Fajfr (1,5), Vladimír Nepraš, Radim Skalník, Pavel Vostrčil, Jaroslav Vostrčil, Marek Kalivoda.

Komentáře k tomuto článku