Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Banditi nad síly Krajánků!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Banditi nad síly Krajánků!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Banditi nad síly Krajánků!!!

Vytvořeno:7. 6. 2016, 14:23
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Kompaktní celek mladých hráčů Banditů byl od prvních minut viditelně nad síly celku Krajánků. Ústeckému celku kromě brankáře nepřijeli především reprezentanti, ale i tak měli Krajánci celkem dobrou sestavu. Nedařilo se jim ale především v obranné činnosti a v proměňování vyložených příležitostí. Jednašedesátiletý brankář Jiří Kučera se snažil, ovšem sedmi brankám čelit nedokázal.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 1:7 (0:2, 0:2, 1:3, 0:0)

Už ve 4. minutě se prosadil neslanou nemastnou střelou po zemi Jan Jirmásek z přihrávky Štěpána Švece - 0:1. Na začátku 9. minuty Banditi znovu zakončovali a ani střela Michala Mrštného po asistenci Karla Steinmetze nebyla z nejtvrdších - 0:2. Na začátku 23. minuty hráli Banditi přesilovku a po asistenci Michala Soukupa využil početní výhodu Karel Steinmetz - 0:3Ve 24. minutě pak tečoval střelu Jana Jirmáska Štěpán Švec a Banditi už vedli o čtyři branky - 0:4. Na začátku 26. minuty se prodral k brance Marek Šťastný a po jeho přihrávce se prosadil v pádu blafákem Josef Crha a snížil na 1:4. Třetí část ale patřila opět Banditům. Krajánci si sice vytvářeli šance, ovšem Radek Ehrenberger už za svá záda nic nepustil. Ve 28. minutě se po rychlém brejku Matěje Švece prosadil Josef Hynek na 1:5 a ve 31. minutě po přihrávce Jana Jirmáska zvýšil Štěpán Švec na 1:6.Ve 35. minutě pak uzavřel skóre utkání po akci Josefa Hynka Matěj Švec na konečných 1:7. V posledním dějství se už činili jen oba brankáři a na skóre se už nic nezměnilo.

Fakta - branky: Josef Crha - Štěpán Švec 2, Jan Jirmásek, Michael Mrštný, Karel Steinmetz, Josef Hynek, Matěj Švec. Asistence: Marek Šťastný - Jan Jirmásek 2, Štěpán Švec, Karel Steinmetz, Michal Soukup, Matěj Švec, Josef Hynek. Vyloučení: 1:1, využití: 0:1. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kučera - Karel Horák, Josef Crha, Michael Resler (1,5), Petr Moravec, Karel Mifek, Marek Šťastný, Martin Černý, Miloš Černý. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Karel Steinmetz, Michal Soukup, Michael Mrštný, Jan Jirmásek, Tomáš Čejka (1,5), Matěj Švec, Štěpán Švec, Josef Hynek.

Komentáře k tomuto článku