Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Krajánci drželi s Pandou vedení až do 23. minuty, ale nakonec odešli poraženi!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Krajánci drželi s Pandou vedení až do 23. minuty, ale nakonec odešli poraženi!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Krajánci drželi s Pandou vedení až do 23. minuty, ale nakonec odešli poraženi!

Vytvořeno:6. 6. 2022, 7:05
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V předposledním duelu základní části měli Krajánci za soupeře těžkého soupeře v podobě Pandy. Dlouho byli lanškrounskému celku vyrovnaným celkem a od 17. minuty vedli až do 23. minuty. Po mnoha neproměněných šancí Krajánků začal celek Pandy ty své proměňovat a vývoj utkání nakonec otočil a zaslouženě zvítězil.

Krajánci Ústí nad Orlicí - \Panda Lanškroun 2:7 (0:0, 1:2, 1:2, 0:3)

   Do zápasu vstoupili Krajánci neohroženě. Od prvních minut se ale šance střídaly na obou stranách, ale oba gólmani se drželi, a tak první část nakonec skončila bez branek.

   Do druhé čtvrtiny už lépe vstoupili Krajánci a po kombinaci Jana Pešky a Michala Lichtága překonal brankáře Radka Ehrenbergera Jiří Lunka - 1:0. Další příležitosti ale Krajánci nezužitkovali, a tak na řadu přišli lanškrounští hráči. Ve 23. minutě měli výhodu přesilové hry, kterou zužitkovali, když po kombinaci Jana Nastoupila a Tomáše Pachla tečoval puk do branky Dominik Fořt - 1:1.  Ani ne za minutu dokonal obrat v utkání Jan Nastroupil po akci  Dominika Fořta - 1:2.

   Také vstuip do třetí části měli lepší Krajánci. Po šestatřiceti sekundách hry u volnil Jan Peška Oldřicha Čevoru a ten srovnal stav na 2:2. Tento stav vydržel až do 30. minuty, kdy vrátil Pandě vedení Tomáš Markl po akci Jana Borucha - 2:3. Ve 34. minutě pak stejný hráč zužitkoval početní výhodu po další spolupráci s Janem Boruchem - 2:4.

   Poslední dějství pak patřilo pouze Pandě. Krajánci se trápili v koncovce a navíc nepřesný rozhodčí nepřiznal technickou branku při šanaci Krajánků, kdy hráč úmyslně svou branku posunul a ani nebyl vyloučený. Na začátku 43. minuty se netastně srazil Michael Resler se spoluhráčem Tomáše Bezdíčkem, rozhodčí hru nepřerušil a po další asistenci Jana Borucha dokonal s klidem svůj hattrick opět Tomáš Markl - 2:5. Ve 45. minutě si to oba ještě jednou zopakovali a po nahrávkách Jana Boruha a Davida Doležala docíl své čtvrté branky v utkání Tomáš Markl - 2:6. Přesně za minutu pak pečetil výhru lanškrounského celku Dominik Fořt po spolpráci s Janem Boruchem - 2:7.

   Fakta - branky: Jiří Lunka, Oldřich Čevora - Tomáš Markl 4, Dominik Fořt 2, Jan Nastoupil. Asistence: Jan Peška 2, Michal Lichtág - Jan Boruch 5, Tomáš Pachl, Dominik Fořt, Jan Nastoupil, David Doležal. Vyloučení: 5:3, využití: 0:2, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: ???, Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Tomáš Bezdíček (4), Michal Lichtág (4), Jiří Lunka, Jan Peška, Michael Resler, Miroslav Resler (2), Oldřich Čevora, Miroslav Pachl. Sestava - Panda Lanškroun: Radek Ehrenberger - Tomáš Markl (2), Petr Mík (2), Tomáš Pachl, Vít Brejša, Dominik Fořt, jan Nastoupil, Jan Boruch, David Doležal (2).

Komentáře k tomuto článku