Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Krajánci v silném složení zvládli nebezpečný celek MBéček a přiblížili se postupu do finálové šestky!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Krajánci v silném složení zvládli nebezpečný celek MBéček a přiblížili se postupu do finálové šestky!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Krajánci v silném složení zvládli nebezpečný celek MBéček a přiblížili se postupu do finálové šestky!

Vytvořeno:11. 6. 2020, 14:17   (upraveno 11. 6. 2020, 14:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Celek MBéček sice figuroval v tabulce na předposledním místě, ale na Krajánky nastoupil v nejsilnějším možném složení. Krajánkům chyběl Standa Husák ml. a Marek Šťastný, ale na druhou stranu tým posílil letos podruhé Patrik Šebek a poprvé Radek Adámek. Krajánci nakonec utkání zvládli, ale soupeř zaslouží také pochvalu za velmi dobrý výkon!

Krajánci Ústí nad Orlicí - MBéčka Letohrad 11:8 (3:1, 2:1, 4:4, 2:2)

Oba celky vstoupily do zápasu aktivně, ovšem Krajánci se více věnovali bránění. Ve 4. minutě poslal Stanislav Husák st. do šance Vladimíra Dohu a ten nezaváhal a otevřel skóre zápasu - 1:0. V 6. minutě pak Michael Resler poslal do brejku Patrika Šebka a i ten mířil přesně - 2:0. V 8. minutě se nevyvaroval námazu Stanislav Husák st. a nabídnutou šancí Rostislav Pilavka nepohrdnul a snížil na 2:1. V 10. minutě ale poslal od poloviny puk Michael Resler na volného Vladimíra Dohu a ani on ve své druhé příležitosti nezaváhal a odpověděl na 3:1 a uzavřel úvodní dějství zápasu. Ve 14. minutě ale MBéčka rychle zaútočily a po asistenci Filipa Večeře snížil Miloslav Váně z pravé strany na 3:2. V 19. minutě vzal zodpovědnost na sebe Patrik Šebek a po své individuální akci skóroval na 4:2. V 10. minutě pak po přihrávce Jiřího Drobného st. přidal další gól do sítě Tomáše Řeháka Michal Šimo na 5:2 a uzavřel tak druhou čtvrtinu. Ve 26. minutě po rychlém brejku Miloslava Váněho a jeho náhravce snížil pohotově David Babák na 5:3. Ve 31. minutě předvedli velmi pěknou kombinaci Jiří Drobný st. a Vladimír Doha a Patrik Šebek dokončil svůj hattrick na 6:3. Ve 32. minutě ale Krajánci faulovali a tým MBéček početní výhodu využil v úplné závěru, kdy po přihrávce Davida Babáka snížil Josef Kuběnka na 6:4. O minutu později se prosadil Filip Večeř a z jeho přihrávky Erik Borovička snížil na rozdíl jediné branky - 6:5. Krajánci ale odpověděli okamžitě a po akci Patrika Šebka mířil přesně Michal Šimo - 7:5. Po pár sekundách hry pak rozjel akci Michal Šimo a po jeho přihrávce mířil přesně Jiří Drobný st. - 8:5. Ve 34. minutě se prosadil individuálně Rostislav Pilavka a upravil stav na 8:6. Odpověď ale přišla opět okamžitě a po spolupráci s Michalem Šimo skóroval Patrik Šebek na 9:6. Do posledního dějství vstoupili Krajánci dobře a po kombinaci Michala Šima a Patrika Šebka dokončil hattrick Vladimír Doha a zaokrouhlil stav na 10:6. O minutu později pak přihrávku Patrika Šebka zužitkoval Jiří Drobný přesnou střelou na 11:6. Ve 41. minutě při hře 3 na 3 se prosadil celek MBéček a Erik Borovička snížil na 11:7. Ve 47. minutě fauloval Stanislav Husák ujíždějícího Patrika Borovičku a ten nařízené trestné střílení proměnil a upravil tak stav na konečných 11:8.

Fakta - branky: Patrik Šebek 4, Vladimír Doha 3, Michal Šimo 2, Jiří Drobný st. 2 - Erik Borovička 3, Rostislav Pilavka 2, Josef Kuběnka, Miloslav Váně, David Babák. Asistence: Patrik Šebek 3, Michal Šimo 3, Michael Resler 2, Jiří Drobný st. 2, Vladimír Doha, Stanislav Husák st. - Filip Večeř 2, Miloslav Váně, David Babák. Rozhodčí: Patrik Končný. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:2. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Patrik Šebek, Miroslav Resler, Michael Resler (4), Radek Adámek, Stanislav Husák st. (2), Jiří Drobný st., Michal Šimo, Vladimír Doha. Sestava - MBéčka Letohrad: Tomáš Řehák - Josef Kuběnka, Filip Večeř, Miloslav Váně, Rostislav Pilavka, David Babák, Erik Borovička, Radek Morkes.

Komentáře k tomuto článku