Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Tři čtvrtiny drželi Krajánci vedení, ale velmi špatný závěr přinesl další prohru s celkem Králík!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Tři čtvrtiny drželi Krajánci vedení, ale velmi špatný závěr přinesl další prohru s celkem Králík!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Tři čtvrtiny drželi Krajánci vedení, ale velmi špatný závěr přinesl další prohru s celkem Králík!!

Vytvořeno:19. 6. 2012, 13:25   (upraveno 19. 6. 2012, 13:28)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po polovině utkání vedli Krajánci s celkem Králík již 3:0 a utkání mělo velmi příjemný průběh, když navíc v brance Milan beneš přímo exceloval. ještě do poslední části vstupovali Krajánci s vedením 4:2, ale soupeř využil totální krach hry Krajánků a zápas otočil ve svůj prospěch a zaslouženě nakonec zvítězil.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Králíky 5:7 (1:0, 2:0, 1:2, 1:5)

Až v 9. minutě šli Krajánci do vedení, když brankáře Martina Opravila překonal po pasu Michaela Reslera Jan Peška - 1:0. Kraličtí si také vytvořili několik slibných akcí, ovšem Milan Beneš v brance Krajánků exceloval. V 18. minutě přihrál Lukáš Musil před branku Tomáši Lesákovi a ten z otočky zvýšil na 2:0. Ve 22. minutě po kombinaci Krajánků našel u branky Petr Šána Lukáše Musila a jeho bomba z první skončila v síti soupeře - 3:0. Hned v úvodu třetí části si ale Krajánci nechali vstřelit zbytečný gól z hole Jana Miltáka - 3:1. Ve 33. minutě ale dorazil střelu Tomáše Lesáka za záda Martina Opravila Michael Resler - 4:1. Ani to ale Kralické nepoložilo. O minutu později využil soupeř zaváhání u branky Krajánků a Martin Šponar snížil na 4:2. Poslední dějství přineslo ale totální krach hry Krajánků a nedařilo se vůbec nic a v hrozném vedru se celek zcela položil. Hned v úvodu čtvrté čtvrtiny snížil Michal Šverák na 4:3, aby za minut vyrovnal Karel Feranec na 4:4. Ve 42. minutě skóroval soupeř dokonce hned dvakrát. Obrat neprve dokonal Martin Šponar na 4:5 a na po několika sekundách zvýšil Jaroslav Šponar na 4:6. Za další minutu přišla další pohroma do sítě Krajánků, když hattrick dokončil Martin Šponar - 4:7. Ve 45. minutě už pouze po asistenci Petra Šány upravil stav na konečných 5:7 Tomáš Lesák.

Branky - Krájánci: Tomáš Lesák 2, Jan Peška, Lukáš Musil, Michael Resler.

Asistence - Krajánci: Petr Šána 2, Michael Resler, Lukáš Musil, Tomáš Lesák. 

Sestava - Krajánci: Mian Beneš - Pavel Musil, Lukáš Musil, Tomáš Lesák, Michael Resler, Jan Peška, Petr Šána, Michal Bohatý.

Komentáře k tomuto článku