Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Bez šesti hráčů základní sestavy vzdorovali Krajánci Heat Techu 3 čtvrtiny zápasu

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Bez šesti hráčů základní sestavy vzdorovali Krajánci Heat Techu 3 čtvrtiny zápasu

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Bez šesti hráčů základní sestavy vzdorovali Krajánci Heat Techu 3 čtvrtiny zápasu

Vytvořeno:2. 6. 2018, 15:02   (upraveno 4. 6. 2018, 9:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci se museli v utkání obejít bez brankáře Vavřina, dále Miroslava Reslera, Josefa Crhy, Lubomíra Nespěšného, Petra Moravce, Jiřího Lunky, Vladimíra Dohy a dalších. Přesto výbornou taktickou hrou a vynikajícím výkonem brankáře Stanislava Kalouska drželi ústečtí hráči s favoritem tři čtvrtiny krok. V závěru ale mnohem mladší soupeř využil několika zaváhání Krajánků v obraně a nakonec zaslouženě získal všechny body a Krajánkům připravil první letošní lanškrounskou porážku.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heat Tech Lanškroun 7:12 (3:2, 1:2, 2:3, 1:5)

Už ve 34. sekundě utkání uvolnil Zdeněk Pekárek Oldřicha Čevoru a ten otevřel skóre utkání - 1:0.  Lanškrounský celek ale po třiapadesáti sekundách vyrovnal, když po asistenci Davida Langra mířil přesně  David Kocián - 1:1. Obrat pak dokonal na konci 3. minuty David Bednář po přihrávkách  Jana Juřiny a Petra Míka st. - 1:2. Za dalších 29 sekund ale našel od červené Marek Šťastný osamoceného Oldřicha Čevoru před brankou Libora Hrdiny a ten vyrovnal na 2:2. V 11. minutě pak využil zaváhání obránce na červené čáře aktivní Vladimír Vilímek a svůj samostatný nájezd proměnil bravurně v branku a dokonal tak obrat Krajánků - 3:2. V 17. minutě Krajánci uzavřeli soupeře na jeho polovině a po přihrávce Michaela Reslera nadvakrát dokončil svůj hattrick Oldřich Čevora a zvýšil na 4:2. V 19. minutě ale Heat Tech využil početní výhodu, když po kombinaci  Michala Kilčického a Davida Langra zakončoval akci David Kocián - 4:3. Vyrovnání přišlo téměř vzápětí a po akci Kamila Nimmrichtera (jinak normálně brankář) a střele Davida Langra - 4:4. Obrat pak dokonal hned v úvodu třetí části Jan Juřina po spolupráci s Davidem Langrem - 4:5. Ve 31. minutě po rychlém protiútoku Zdeňka Pekárka zakončoval akci po jeho přihrávce Michael Resler a vyrovnal tak na 5:5. Ve stejné minutě pak dokonal obrat Marek Š'tastný opět po spolupráci se Zdeňkem Pekárkem - 6:5. Heat Tech ale Krajánkům nenechal dost času na radost. Ve 33. minutě vyrovnal dokončeným hattrickem David Kocián po přihrávce Jana Juřiny na 6:6 a za necelou minutu dokončil obrat Michal Kilčický po spolupráci s Davidem Kociánem - 6:7. Poslední dějství pak už patřilo jednoznačně lanškrounskému týmu. Krajánkům docházeli síly, počínaje Stanislavem Kalouskem, který podal do té doby statečný výkon, ale i hráči začínali kupit chyby. Toho využil hned v úvodu čtvrté části Jan Juřina po přihrávce Davida Kociána a zvýšil na 6:8. Za dvě minuty si to oba vyměnili a David Kocián svým čtvrtým gólem po asistenci Jana Juřiny zvýšil už na 6:9. Po pár sekundách si to oba zopakovali a David Kocián po další asistenci Jana Juřiny rozvlinil síť za zády Stanislava Kalouska a zakulatil stav na 6:10. O minutu později ale uvolnil Oldřich Čevora Marka Šťastného a ten snížil na 7:10. Po chvilce ale Heat Tech odpověděl, když přihrávku Davida Bednáře zužitkoval Martin Skalický - 7:11. Za pár sekund pak uvolnil naopak Martin Skalický Kamila Nimmrichtera a ten pečetil výhru Heat Techu na konečných 7:12.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 3, Marek Šťastný 2, Michael Resler, Vladimír Vilímek - David Kocián 5, Jan Juřina 2, David Langr, Michal Kilčický, David Bednář, Kamil Nimmrichter, Martin Skalický. Asistence: Zdeněk Pekárek 3, Oldřich Čevora, Michael Resler, Marek Šťastný - Jan Juřina 4, David Langr 3, David Kocián 2, Petr Mík st., Michal Kilčický, Martin Skalický, David Bednář, Kamil Nimmrichter. Vyloučení: 3:2, využití: 0:1. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Stanislav Kalousek - Marek Šťastný, Zdeněk Pekárek, Michael Resler (2), Oldřich Čevora, Stanislav Kraitl (2), Jiří Špryňar, Vladimír Vilímek, Filip Krystl. Sestava - Heat Tech Lanškroun: Libor Hrdina - Kamil Nimmrichter, David Langr, Michal Kilčický, David Kocán, Jan Juřina, Petr Mík st. (2), Martin Bednář, David Bednář.

Komentáře k tomuto článku