Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Krajánci bez větších problémů přejeli i českotřebovský Devils a první část zakončili na druhém místě...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Krajánci bez větších problémů přejeli i českotřebovský Devils a první část zakončili na druhém místě...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Krajánci bez větších problémů přejeli i českotřebovský Devils a první část zakončili na druhém místě...

Vytvořeno:10. 11. 2014, 21:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním kole první poloviny soutěže čekal na Krajánky poslední soupeř, a to českotřebovský Devils. Čekal se vyrovnaný duel, ale opak byl pravdou. Krajánci od prvních minut drželi pevně otěže v rukou a hra se točila především u branky Jiřího Klejcha, který dělal, co mohl, aby skóre nenabylo ještě větších rozměrů. Nakonec ale přece jenom osmi brankám nezabránil.

Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 8:3 (4:1, 4:2)

Do 8. minuty se hrálo bez branek, ale pak se prosadil Michal Štěpař a z jeho asistence otevřel efektně skóre utkání Lukáš Musil - 1:0. Na začátku 10. minuty uvolnil Lukáš Heřmanský Michala Bohatého, který zamířil přesně do horního růžku branky Jiřího Klejcha a bylo to už 2:0. Ve 14. minutě ale Devils přečíslilo Krajánky a z přihrávky Ladislava Hrušky snížil po zvláštním odrazu puku Michal Javůrek na 2:1.  Na konci 15. minuty se ale individuálně prosadil Michal Štěpař a odpověděl se štěstím na 3:1. Za dalších 18 sekund vybojoval za brankou soupeře puk Josef Crha, přistrčil ho na Michaela Reslera a po jeho přihrávce před brankou zcela osamocený Tomáš Rozlílek zvýšil na 4:1 a uzavřel tak první polovinu utkání. Druhou část zahájil na konci 24. minuty průnikem Lukáš Heřmanský. Na polovině hřiště zachytil přihrávku soupeře a bezpečně zvýšil na 5:1. Ve 34. minutě při vyloučení Michaela Reslera zužitkoval Devils početní výhodu. Krajánci špatně vyhodili puk, který zachytil Martin Janecký a po jeho asistenci Ladislav Hruška snížil na 5:2. Ve 35. minutě ale Krajánci zatlačili soupeře k jeho brance a po přistrčení puku Ladislavem Knapem zvýšil bekhendem pod horní tyč Michael Resler na 6:2. Ve 37. minutě opět Krajánci velmi dobře zakombinovali a po přesné přihrávce Lukáše Heřmanského přidal sedmý gól Michal Štěpař - 7:2. Ve 39. minutě vyhráli Krajánci vhazování, Michael Resler vrátil puk od branky na najetého Josefa Crhu a jeho přesně mířená střela pod horní tyč skončila v brance - 8:2. Poslední slovo ale měli hráči Devils. Čtyřicet sekund před koncem se prosadil po brejku Michala Javůrka Martin Janecký a upravil tak stav na konečných 8:3.

Fakta - branky: Michal Štěpař 2, Lukáš Musil, Michal Bohatý, Tomáš Rozlílek, Lukáš Heřmanský, Michael Resler, Josef Crha - Michal Javůrek, Ladislav Hruška, Martin Janecký. Asistence: Michael Resler 2, Lukáš Heřmanský 2, Michal Štěpař, Ladislav Knap - Ladislav Hruška, Martin Janecký, Michal Javůrek. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1. Rozhodčí: Štěpán 'Švec, Radko Jasanský. Sestava - Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lukáš Musil, Tomáš Lesák - Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Michal Štěpař - Miroslav Resler, Josef Crha - Tomáš Rozlílek, Michael Resler, Ladislav Knap. Sestava - Devils Česká Třebová: Jiří Klejch - Petr Dobropvský, Ladislav Hruška, Michal Javůrek, Josef Jiruše, Jaroslav Kopecký, Jiří Pávíček, Ladislav Vraspír, Martin Janecký.

Komentáře k tomuto článku