Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Sympatický výkon Krajánků nestačil na Litomyšl a se základní částí se loučí prohrou!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Sympatický výkon Krajánků nestačil na Litomyšl a se základní částí se loučí prohrou!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Sympatický výkon Krajánků nestačil na Litomyšl a se základní částí se loučí prohrou!

Vytvořeno:6. 6. 2022, 8:09   (upraveno 6. 6. 2022, 8:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu podali Krajánci sympatický výkon, ovšem na rozjetou Litomyšl to nestačilo. Luboš Růžička v brance se hodně snažil, ale na rychlé kombinace soupeře nestačil a přestože podal velmi dobrý výkon, tak svůj celek k bodům nedotáhl, přestože v prostředních částech byli Krajánci Litomyšli vyrovnaným soupeřem!

Krajánci Ústí nad orlicí - IHC Litomyšl 5:10 (0:3, 2:2, 2:2, 1:3)

   Už ve třetí minutě vystřelil Matěj Bažant a puk odražený od zadního mantinelu doklepl za záda Luboše Růžičky Ondřej Dvořák - 0:1. V 9. minutě pak Litomyšl vstřelila v rozmezí několika sekund hned dvě branky. Nejprve Matěj Bažant uvolnil Jana Zahradníka a ten zvýšil na 0:2 a skóre první čtvrtiny uzavřel o několik sekund později z další nahrávky Matěje Bažanta Jakub Voříšek - 0:3.

  S celkem Krajánků to nevypadalo dobře, ale v 16. minutě se prosadil Michal Lichtág a po jeho přihrávce snížil Tomáš Pachl na 1:3. V 18. minutě ale odpověděl nejlepší hráč na hřišti Michal Budina, který zužitkoval asistenci  Jakuba Voříška - 1:4. Ve 20. minutě odpověděli Krajánci rychlým brejkem Tomáše Pachla, kdy po jeho přihrávce vymetl pravou šibenici Michael Resler a snížil na 2:4. Skóre druhé čtvrtiny ale uzavřel ve 24. minutě Matěj Bažant na 2:5

   Úvod třetí části vyšel Litomyšli velmi dobře a ve 26. minutě se prosadil  Michal Budina po přihrávce  Filipa Vomočila - 2:6. Ve 31. minutě pak stejný hráč dokončil svůj hattrick, tentokrát po spolupráci s Ondřejem Dvořákem - 2:7. Závěr této části ale patřil Krajánkům. Ve 32. minutě poslal Oldřich Čevora do brejku Michaela Reslera a ten opět prostřelil brankáře Litomyšle a snížil na 3:7. Ve 35. minutě se pak individuálně prosadil sólem přes celé hřiště Michal Lichrág a upravil stav na 4:7.

   Vstup do posledního dějství byl tentokrát lepší pro Krajánky. Ve 40. minutě uvolnil Miroslav Pachl Tomáše Pachla a po spolupráci otec-syn snížil Tomáš na 5:7. Na víc ale Krajánci nestačili. Ve 45. minutě odpověděl Matěj Bažant po akci  Filipa Vomočila na 5:8. Ve 47. minutě pak využil početní výhodu Michal Budina po přihrávce  Matěje Bažanta na 5:9. O minutu později měli naopak výhodu přesilovky Krajánci, ale naložili s ní nedobře. Po sérii tří chyb v rozehrávce získal nakonecv puk Michal Budina, uvolnil Jakuba Voříška, který zaokrouhlil stav na konečných 5:10.

   Fakta - branky: Michael Resler 2, Tomáš Pachl 2, Michal Lichtág - Michal Budina 4, Matěj Bažant 2, Jakub Voříšek 2, Ondřej Dvořák, Jan Zahradník. Asistence: Michal Lichtág, Oldřich Čevora, Miroslav Pachl, Tomáš Pachl. Vyloučení: 2:1, využití: 0:1, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: ???. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Miroslav Pachl, Tomáš Pachl, Michael Resler (2), Miroslav Resler (2), Stanislav Husák, Michal Lichtág, Karel Mifek, Oldřich Čevora. Sestava - IHC Litomyšl: Filip Klička - Michal Budina, Ondřej Dvořák, Jan Zahradník, Matěj Bažant, Jakub Voříšek, Filip Vomočil, Ondřej Bláha (2).

Komentáře k tomuto článku