Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Také v odvetě přejeli Krajánci českotřebovskou Lokomotivu a i nadále vedou soutěž

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Také v odvetě přejeli Krajánci českotřebovskou Lokomotivu a i nadále vedou soutěž

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Také v odvetě přejeli Krajánci českotřebovskou Lokomotivu a i nadále vedou soutěž

Vytvořeno:6. 6. 2015, 5:55
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Také v odvetě zápasily oba celky se sestavou. Lépe se s problémem vypořádali Krajánci, kteří na šestici českotřebovských hráčů nastoupil v sedmi, když mužstvo posílil Choceňák Filip Luňák. Krajánci od prvních minut měli více ze hry a soupeř hrozil pouze rychlými brejky. Nakonec z toho bylo jednoznačné vítězství, když hattricky vsítili Karel Horák, Jan Peška a Michael Resler.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Lokomotiva Česká Třebová 14:3 (4:1, 2:1, 4:0, 4:1)

Už ve 30. sekundě uvolnil Karel Horák Jana Pešku a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Soupeři ale stačilo málo a po asistenci Libora Šafáře skóroval po rychlém protiútoku ve 4. minutě Miroslav Váně a vyrovnal tak na 1:1. V 10. minutě našel Karel Horák u branky zcela volného Miroslava Reslera, který přesnou střelou vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Za dalších 38 sekund využil přihrávku Filipa Luňáka Pavel Musil a zvýšil na 3:1. Pět sekund před koncem první čtvrtiny po spolupráci s Janem Peškou přidal čtvrtý zásah Filip Luňák - 4:1. Druhou část zahájil brankou ve 14. minutě velmi dobře hrající Karel Horák, když zužitkoval přihrávku Miroslava Reslera - 5:1. Za dalších 32 sekund po spolupráci s Filipem Luňákem přidal další branku Jan Peška na 6:1. V 18. minutě se ozvali také hráči Lokomotivy. Po akci Petra Šány snížil Libor Šafář na 6:2.  Ve třetím dějství dominovali jednoznačně Krajánci. Na začátku 26. minuty přihrál do šance Pavel Musil Karlu Horákovi, který svůj nájezd s jistotou proměnil na 7:2. Ve 29. minutě přihrával Josef Crha a Michael Resler zvýšil na 8:2. Ve 34. minutě byl na konci kombinace Josefa Crhy a Jana Pešky opět Michael Resler a bylo to už 9:2. Ve 36. minutě tečoval dlouhý pas Karla Horáka za záda Radka Ehrenbergera Pavel Musil a zaokrouhlil stav na 10:2. I v posledním dějství pokračovali Krajánci v tlaku a ve 38. minutě se prosadil po přihrávce Filipa Luňáka Miroslav Resler - 11:2.  Za dalších 35 sekund ale zužitkoval nahrávku Radka Morkese Petr Šána a snížil na 11:3. Za dalších 46 sekund ale odpověděl po samostatné akci Jan Peška a upravil tak dokončeným hattrickem stav na 12:3. Na začátku 43. minuty po přihrávce Pavla Musila dokončil také svůj hattrick Karel Horák na 13:3. Ve 46. minutě po asistenci Josefa Crhy dosáhl také hattricku Michael Resler a upravil tak stav na konečných 14:3.

Fakta - branky: Jan Peška 3, Karel Horák 3, Michael Resler 3, Mirosdlav Resler 2, Pavel Musil 2, Filip Luňák - Miroslav Váně, Libor Šafář, Petr Šána. Asistence: Karel Horák 3, Filip Luňák 3, Pavel Musil 2, Jan Peška 2, Josef Crha 2, Miroslav Resler - Libor Šafář, Petr Šána, Radek Morkes. Vyloučení: 1:4, využití: 3:0, rozhodčí: Čejka. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Filip Luňák (1,5), Karel Horák, Josef Crha, Michael Resler, Jan Peška, Miroslav Resler, Pavel Musil. Sestava - IHC Lokomotiva Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Radek Morkes, Karel Maleček (3), Libor Šafář, Petr Šána (3), Libor Teplý, Miroslav Váně. 

Komentáře k tomuto článku