Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Krajánci opět zvládli obrat s Kapry a ve vlastním oslabení rozhodl o výhře Jan Peška!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Krajánci opět zvládli obrat s Kapry a ve vlastním oslabení rozhodl o výhře Jan Peška!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Krajánci opět zvládli obrat s Kapry a ve vlastním oslabení rozhodl o výhře Jan Peška!

Vytvořeno:10. 6. 2022, 7:50
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duelu čekali na Krajánky Kapři, kteří vyšli vstříc ústeckému celku s přeložením zápasu na dřívější termín, za což jim díky! Odveta měla téměř stejný průběh, jako minulý zápas. Kapři šli do vedení, které tentokrát udrželi až do 43. minuty, kdy vsítil vyrovnávací branku Michael Resler, Ve čtyřminutovém oslabení pak ujel Jan Peška a dosáhl vítězné branky!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – Kapři Dlouhoňovice 4:3 (0:2, 1:0, 0:1, 3:0)

   Od prvních minut přistoupili Krajánci na hru Kaprů a lítalo se nahoru – dolů, což samozřejmě opět vyhovovalo soupeři. Už v 5. minutě po chybě v rozehrávce získal puk Jakub Doleček a David Baier poprvé překonal Luboše Růžičku v brance Krajánků – 0:1. Krajánci se dlouho nemohli prosadit a brankář Patrik Keprta zneškodnil všechny jejich pokusy. Třináct sekund před koncem první části ale uvolnil Josef Matyáš Radovana Holuba a ten zvýšil na 0:2.

   Ve druhé části si už Krajánci dávali větší pozor a přišlo i snížení. Ve 20. minutě se individuálně prosadil Tomáš Prachař a konečně našel recept na výborného Patrika Keprtu a snížil na 1:2. Další pokusy Krajánků ale nepřinesly úspěch, a tak v polovině zápasu byl stav 2:1 pro Kapry.

   Úvod do třetího dějství ale Krajánkům nevyšel, Ve 27. minutě využil početní výhodu Miroslav Keprta po nahrávce Jakuba Dolečka a Dlouhoňovice vedly opět o dvě branky – 1:3.

  Krajánci ale byli odhodlaní výsledek zvrátit a s tím také šli do poslední čtvrtiny utkání. Ve 42. minutě zamkli Kapry před jejich brankou a po přihrávce Miroslava Reslera Filip Sajdl snížil na 2:3. Za dalších šestapadesát sekund po kombinaci Stanislava Husáka a Jiřího Lunky si najel z levého rohu před branku Michael Resler a pohotovou střelou vyrovnal na 3:3. Chvilku po tom ale museli Krajánci čelit čtyřminutové přesilovce při vyloučení Filipa Sajdla a vedli si nad míru dobře. Ve 45. minutě po pasu Michala Lichtága ujel Jan Peška a prostřelil Patrika Keprtu a dokonal tak obrat na 4:3. Oslabení nakonec Krajánci dotáhli až do konce zápasu a mohli se tedy radovat z první výhry ve finálové skupině o 6. až 10. místo.

   Fakta - branky: Tomáš Prachař, Filip Sajdl, Michael Resler, Jan Peška – David Baier, Radovan Holub, Miroslav Keprta. Asistence: Miroslav Resler, Stanislav Husák, Jiří Lunka, Michal Lichtág – Jakub Doleček 2, Josef Matyáš. Vyloučení: 5:4, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička – Miroslav Resler, Stanislav Husák (4), Jan Peška, Tomáš Prachař, Michal Lichtág (12), Jiří Lunka, Michael Resler, Filip Sajdl (4). Sestava – Kapři Dlouhoňovice: Patrik Keprta – Miroslav Keprta, Václav Šegita, Tomáš Plundra, Jan Chudý (2), Jakub Doleček (2), David Baier (2), Josef Matyáš (2), Radovan Holub.

Komentáře k tomuto článku