Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Krajánkům v závěru došly síly a slibně rozehrané utkání s celkem M-béček nakonec prohráli!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Krajánkům v závěru došly síly a slibně rozehrané utkání s celkem M-béček nakonec prohráli!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Krajánkům v závěru došly síly a slibně rozehrané utkání s celkem M-béček nakonec prohráli!

Vytvořeno:21. 6. 2022, 14:49
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánkům nastaly problémy se sestavou a s termíny finálových duelů. Do zápasu s celkem M-béček museli nastoupit s horečkou Míra Pachl a Tomáš Prachař a na poslední chvíli se ještě omluvil vysokoškolák Jirka Lunka, a tak nájezdům mladíků z celku protivníka čelila trojice veteránů Pachl (55), Mir. Resler 54 a K. Mifek (43) – v součtu 152 let!!! Mladíci v útoku se snažili, ale devět vstřelených branek bylo na M-béčka málo, přestože se další ,,mladík“ v brance Krajánků Jirka Kučera (66 let) snažil a plno šancí soupeře zneškodnil. V závěru už Krajánkům síly došly a po zásluze odešli poraženi.

Krajánci Ústí nad Orlicí – M-béčka 9:14 (4:3, 4:3, 1:4, 0:4)

   Úvod Krajánkům nevyšel a po nedůslednosti v bránění se prosadil štírek Erik Borovička a Radek Fišer otevřel skóre utkání – 0:1.  Na začátku 3. minuty si nerozuměl brankář Jiří Kučera s obráncem Mírou Pachlem a po přihrávce  Michala Kilčického zvýšil David Babák na 0:2. O minutu později se rozjel k velkému sólu Karel Mifek a zakončil ho brankou na 1:2. V 5. minutě hrál soupeř přesilovku, ale Jan Peška dobře napadal, získal puk a po individuální akci vyrovnal na 2:2. V 8. minutě ale stačilo zaváhání Krajánků v obraně a Erik Borovička pohodlně vrátil svému celku vedení – 2:3. Za necelou minutu ale po přihrávce Karla Mifka vyrovnal Tomáš Prachař na 3:3. Obrat pak dokonal necelou minutu před koncem první čtvrtiny  Filip Sajdl – 4:3.

   V dobrém výkonu pak Krajánci pokračovali i ve druhé části.  Hned v úvodu sice inkasovali z hole Davida Babáka, který vyrovnával na 4:4, ale v 17. minutě vrátil Krajánkům vedení  Filip Sajdl po akci  Miroslava Pachla – 5:4. O několik sekund později se na vlastní polovině prosadil Jan Peška a jeho střílenou přihrávku od poloviny hřiště tečoval za záda Tomáše Řeháka Michael Resler – 6:4. V 18. minutě se ale individuálně prosadil Dušan Jančák a snížil na 6:5 Ve 20. minutě vyslal vpřed Filip Sajdl Miroslava Reslera a ten prostřelil brankáře soupeře na 7:5. O minutu později pak po akci Jana Pešky opět Miroslav Resler přidal další branku na 8:5. Bohužel opět nedůslednost v obranné fázi přineslo branku soupeře. To po akci Davida Babáka střílel přesně Erik Borovička – 8:6.

   Ve druhé polovině už postupně docházely Krajánkům síly a toho soupeř začal náležitě využívat. Hned ve 26. minutě se individuálně prosadil Michal Kilčický a snížil na rozdíl jedné branky – 8:7. O minutu později pak dokončil svůj první hattrick Erik Borovička a vyrovnal na 8:8. Obrat pak dokonal ve 32. minutě Jan Chudý po akci Erika Borovičky – 8:9. Ve 35. minutě načal druhý hattrick střelec Erik Borovička, tentokrát po spolupráci s Dušanem Jančákem – 8:10. O pár sekund později se vydal k velkému sólu Jan Peška a u branky předložil puk jako na podnose Michalu Reslerovi, který pohodlně do odkryté branky snížil na 9:10 a vykřesal ještě naději na body. To ale bylo bohužel ze strany Krajánků vše a poslední dějství už zcela patřilo soupeři.

   Ve 41. minutě využil početní výhodu Erik Borovička po akci Davida Babáka – 9:11. Ve 43. minutě po kombinaci Erika Borovičky a Davida Babáka mířil přesně Tomáš Maleček – 9:12. Zcela zdecimovaný celek Krajánků pak ještě inkasoval dvakrát. Ve 45. minutě prostřelil Jirku Kučeru v brance Jan Chudý po asistenci Erika Borovičky – 9:13 a ve 47. minutě pak Erik Borovička dokončil svůj druhý hattrick brankou, kterou mu připravil Michal Kilčický – 9:14.

   Fakta - branky: Filip Sajdl 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler 2, Karel Mifek, Jan Peška, Tomáš Prachař – Erik Borovička 6, David Babák 2, Jan Chudý 2, Tomáš Maleček, Michal Kilčický, Radek Fišer, Dušan Jančák. Asistence: Jan Peška 3, Filip Sajdl, Karel Mifek, Miroslav Pachl – Erik Borovička 4, David Babák 3, Michal Kilčický 2, Dušan Jančák Vyloučení: 2:0, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Dominik Marek. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kučera – Miroslav Resler, Jan Peška, Tomáš Prachař, Michael Resler, Filip Sajdl (2), Miroslav Pachl (2), Karel Mifek. Sestava – M-béčka Letohrad: Tomáš Řehák – Tomáš Maleček, David Babák, Erik Borovička, Michal Kilčický, Radek Fišer, Jan Chudý, Dušan Jančák.

Komentáře k tomuto článku