Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Krajánci ani na podruhé šumperský Nuget nepřehráli a těsně odešli poraženi!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Krajánci ani na podruhé šumperský Nuget nepřehráli a těsně odešli poraženi!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Krajánci ani na podruhé šumperský Nuget nepřehráli a těsně odešli poraženi!!

Vytvořeno:27. 6. 2022, 12:20   (upraveno 27. 6. 2022, 12:35)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V púředposledním duelu se Krajánci střetli s šumperským Nugetem. Vyrovnaný souboj nakonec lépe vyšel Nugetu, který byl o dvě branky lepší, než-li Krajánci. Souboj střelců Pejcha - Peška vyšel sice nerozhodně 4:4, ale šumperský celek našel více dalších střelců. Nepříjemným momentem bylo zranění oka jednoho hráče Šumperku, který dle informací musel ještě v den utkání operaci v nemocnici v Litomyšl. Přejeme brzké uzdravení!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Nuget Šumperk 7:9 (2:1, 1:2, 2:2, 2:4)

   Do utkání vstoupili Krajánci velmi aktivně a měli v úvodu více ze hry. To korunovali na začátku 6. minuty brankou, kterou docílil po spolupráci s bratrem Mírou Reslerem pohotovou střelou po zemi Michael Resler - 1:0. V 9. minutě bylo ještě lépe a po akci Michala Schlögla zvýšil po brejku Jan Peška na 2:0. Krajánci pokračovali ve velké aktivitě, ale pálili jednu šanci za druhou (Mich. Resler, Peška, Schlögl) a zákonitě přišel trest. Dvacet sekund před koncem čtvrtiny se prosadil individuálně Jakub Pejcha a snížil na 2:1.

   Krajánci i ve druhé části pokračovali v zahazování vyložených příležitostí a ve 14. minutě se tedy ozval znovu soupeř. Po přihrávce  Daniela Blaháčka vyrovnal Roman Budina na 2:2. Na začátku 16. minuty ale poslal Jiří Lunka pas na Jana Pešku a ten po brejku vrátil Krajánkům vedení - 3:2. Ve 23. minutě se ale prosadil z přihrávky Romana Budiny Daniel Blaháček a opět bylo vyrovnáno - 3:3.

  Vyrovnaný souboj pokračoval i ve třetím dějství. Ve 30. minutě poslal opět Jiří Lunka pas na Jana Pešku a ten opět nezaváhal a dokončil tak svůj hattrick - 4:3. Na konci 32. minuty ale po přihrávce Jakuba Pejchy srovnal stav Martin Malý - 4:4. Naposledy šli Krajánci do vedení ve 34. minutě, kdy opět Jiří Lunka vybídl k sólu Jana Pešku a tren se zase nemýlil - 5:4. Ve 36. minutě po akci Filipa Kužílka ale Jan Řehák vyrovnal střelou po zemi na 5:5.

  Rozuzlení přišlo v posledním dějství. O mnoho starší Krajánci byli na pokrají sil a toho soupeř začínal využívat. Na konci 40. minuty se prosadil zpoza branky individuálně Jakub Pejcha a dokonal tak obrat na 5:6. Ve 42. minutě se ještě Krajánci vzchopili k odpovědi a po kombinaci Michala Schlögla a Jana Pešky vyrovnal Michal Lichtág na 6:6. O dvě minuty později ale Nuget využil početní výhodu a po spolupráci Filipa Kužílka a Jana Řeháka dokončil svůj hattrick v utkání střelec Jakub Pejcha - 6:7. O 27 sekund později se nadechl k dlouhému sólu Filip Kužílek a zvýšil na 6:8. Za dalších sedmadvacet sekund později upadl při rozehrávce obránce Nugetu, puku se zmocnil Karel Mifek a po jeho přihrávce z otočky snížil Michael Resler na 7:8. Za dalších čtyřiadvacet sekund později ale rozhodl o konečné výhře šumperského celku Jakub Pejcha, který využil asistenci Filipa Kužílka - 7:9. Na odpověď se už Krajánci nezmohli, už jen proto, že se zraněním dohrávali Jan Peška a Míra Resler. Stínem zápasu bylo zranění oka jednoho hráče Nugetu, který inkasoval ránu do oka, ale nebylo zjištěno od čeho nebo od koho a musel být odvezen rychlou záchrannou službou do nemocnice v Litomyšli, kde hned tentýž den podstoupil oparaci. Přejeme brzké uzdravení!!!

   Fakta - branky: Jan Peška 4, Michael Resler 2, Michal Lichtág - Jakub Pejcha 4, Roman Budina, Daniel Blaháček, Martin Malý, Jan Řehák, Filip Kužílek. Asistence: Jiří Lunka 3, Michal Schlögl 2, Jan Peška, Miroslav Resler, Karel Mifek - Filip Kužílek 3, Roman Budina, Jakub Pejcha, Daniel Blaháček, Jan Řehák. Vyloučení: 1:2, využití: 0:1, v oslabení: 0:0. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Michal Lichtág, Jiří Lunka, Jan Peška, Michal Schlögl, Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Karel Mifek (2). Sestava - Nuget Šumperk: Aleš Trnečka - Roman Budina, Radek Valenta, Jakub Pejcha, Daniel Blaháček (2), Martin Malý, Matěj Nevrlý, Jan Řehák (2), Filip Kužílek.

Komentáře k tomuto článku