Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Krajánci přehráli Bandity v závěru a výhrou se posunuli na třetí místo!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Krajánci přehráli Bandity v závěru a výhrou se posunuli na třetí místo!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Krajánci přehráli Bandity v závěru a výhrou se posunuli na třetí místo!

Vytvořeno:20. 6. 2016, 23:57
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním vzájemném duelu museli Krajánci nastoupit v sedmi hráčích, když na poslední chvíli odřekli účast Petr Moravec a Marek Šťastný. V brance s šedesátníkem Jirkou Kučerou a v sestavě poprvé s Filipem Švjdou sehráli Krajánci výborný zápas, který korunovali v závěrečných sekundách při hře soupeře bez brankáře desátým gólem do prázdné branky.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 10:7 (4:3, 1:2, 0:0, 5:2)

Už ve 2. minutě uvolnil Karel Horák Jiřího Drobného mladšího a ten poprvé překonal Radka Ehrenbergera v brance Banditů - 1:0. Na začátku 5. minuty ale odpověděl po asistenci Štěpána Švece přesně mířenou sřelou Roman Špička - 1:1. Obrat pak dokonal na začátku 7. minuty Štěpán Švec po individuální akci - 1:2. V 8. minutě ale střílel Jiří Drobný ml. a jeho střelu dorazil do branky Michael Resler - 2:2. Za dalších 32 sekund dokonal obrat Oldřich Čevora z přihrávky Filipa Švejdy - 3:2. Za dalších 54 sekund ale bylo opět srovnáno. Po akci Štěpána Šveca prostřelil Jiřího Kučeru v brance Krajánků Josef Hynek - 3:3. Úvodní dějství ale zakončil Filip Švejda po přihrávce Oldřicha Čevory a vrátil tak Krajánkům vedení - 4:3. V 16. minutě se ale prosadil Roman Špička a po jeho přihrávce vyrovnával Matěj Švec na 4:4.. Na konci 22. minuty se vydal k sólu Jiří Drobný mladší a Krajánci opět vedli - 5:4. Ve 24. minutě ale Banditi opět srovnali stav. Asistenci Josefa Hynka proměnil v branku Karel Steinmetz - 5:5. Na konci 37. minuty se prodral k brance Jiří Drobný ml. a po jeho přihrávce překonal Radka Ehrenbergera blafákem Michael Resler a Krajánci opět vedli - 6:5. Na začátku 39. minuty po akci Karla Horáka zvýšil Filip Švejda na 7:5. Za dalších 25 sekund po asistenci Jiřího Drobného staršího se protáhl až k brance Miroslav Resler a přesnou střelou zvýšil na 8:5. Na konci 40. minuty se ale prosadil rychlý Štěpán Švec a po jeho přesné přihrávce pohotově snížil Matěj Švec na 8:6. Za dalších 54 sekund ale po akci Oldřicha Čevory upravil stav Karel Horák na 9:6. Banditi to nechtěli vzdát a na konci 43. minuty po rychlém brejku Matěje Švece prostřelil zpoza branky Roman Špička Jiřího Kučeru a snížil na 9:7. Banditi v závěru přistoupili ke hře bez brankáře, ale sekundu před koncem upravil stav dokončeným hattrickem po nezištné přihrávce Jiřího Drobného mladšího Michael Resler do prázdné branky - 10:7.

Fakta - branky: Michael Resler 3, Jiří Drobný ml. 2, Filip Švejda 2, Miroslav Resler, Karel Horák, Oldřich Čevora - Roman Špička 2, Matěj Švec 2, Karel Steinmetz, Štěpán Švec, Josef Hynek. Asistence: Jiří Drobný ml. 3, Karel Horák 2, Oldřich Čevora 2, Jiří Drobný st., Filip Švejda - Štěpán Švec 3, Matěj Švec, Josef Hynek, Roman Špička. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kučera - Miroslav Resler, Jiří Drobný st, Jiří Drobný ml., Michael Resler, Karek Horák, Oldřich Čevora, Filip Švejda (1,5). Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Karel Steinmetz, Michal Soukup, Tomáš Čejka, Matěj Švec, Štěpán Švec (1,5), Tomáš Doubrava, Josef Hynek, Roman Špička.  

Komentáře k tomuto článku