Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Krajánci zaskočili obhájce prvenství Proplast rychlými góly

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Krajánci zaskočili obhájce prvenství Proplast rychlými góly

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Krajánci zaskočili obhájce prvenství Proplast rychlými góly

Vytvořeno:17. 12. 2012, 23:28   (upraveno 18. 12. 2012, 15:48)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém kole čekal na Krajánky soupeř velice těžký, a to hned obhájce loňského prvenství - ústecký Proplast. Před kamerou televize OIK ale Krajánci svého soupeře zcela zaskočili a do poloviny 5. minuty vedli už 3:0. Výborný výkonc celku podpořil jistými zákroky Milda Beneš v brance, a tak se zrodilo překvapivé, ale zaslouže vítězství Krajánků.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Proplast Ústí nad Orlicí 7:4 (5:2, 2:2)

Už ve 3. minutě po asistenci Pavla Musila otevřel skóre utkání bombou Dušan Schlögl - 1:0. Po osmašedesáti sekundách poslal Lukáš Heřmanský do šance Michala Schlögla a i jeho střela skončila za zády brankáře Šindelky - 2:0. Tlak Krajánků v prvních minutách byl drtivý a v polovině 5. minuty uvolnil Josef Crha Karla Mifka a ani ten se nemýlil - 3:0. Na konci 16. minuty dorážel střelu Michaela Reslera za zády Šindelky Pavel Musil a rázem Krajánci vedli 4:0. Stačila ale chvilka nepozornosti a nedůslednosti v obraně a Petr Šána snížil na 4:1 a následně se trefil i Jiří Trnka - 4:2. Odpověď přišla ale ihned. Ve 20. minutě Krajánci zabojovali a po přiťuknutí Michala Schlögla prostřelil vše Lukáš Heřmanský - 5:2. Druhou část zahájili lépe hráči Proplastu a MIroslav Resler snížil na 5:3. Na začátku 31. minuty ale uvolnil s chutí hrající Josef Crha Michala Schlögla a ten do prázdné branky zvýšil na 6:3. Ve 36. minutě uvolnil Michal Bohatý Lukáše Musila a ten přidal branku na 7:3. Poslední slovo měl ale soupeř. Po neodpískaném, jasném faulu na pronikajícího Lukáše Heřmanského soupeř zaútočil a Radek Morkes upravil stav na konečných 7:4.

Fakta - branky: Michal Schlögl 2, Dušan Schlögl, Pavel Musil, Lukáš Musil, Karel Mifek, Lukáš Heřmanský - Petr Šána, Jiří Trnka, Miroslav Resler, Radek Morkes. Asistence: Josef Crha 2, Pavel Musil,  Michal Schlögl, Michael Resler, Michal Bohatý, Lukáš heřmanský. Vyloučení: 4:4, navíc Petr Šána (Proplast Ústí n/O) - 10 minut osobní trest, Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michael Resler, Pavel Musil, Michal Schlögl - Dušan Schlögl, Lukáš Heřmanský - Lukáš Musil, Michal Bohatý, Josef Crha - Karel Mifek, Lubomír Nespěšný. Sestava - Proplast: David Šindelka - Miroslav Pachl, Miroslav Resler, Radek Morkes, David Babák, Jiří Trnka, Petr Šána, Libor Doležal, Tomáš Vavřina, Petr Fikejz. Rozhodčí: Halbrštát, Kříž.  

Komentáře k tomuto článku