Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Po první části Lomax Česká Třebová zlobil v první půlce, pak odpor Krajánci zlomili a vysoko zvítězili

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Po první části Lomax Česká Třebová zlobil v první půlce, pak odpor Krajánci zlomili a vysoko zvítězili

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Po první části Lomax Česká Třebová zlobil v první půlce, pak odpor Krajánci zlomili a vysoko zvítězili

Vytvořeno:16. 12. 2014, 9:18   (upraveno 16. 12. 2014, 13:26)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím duelu druhé části soutěže čekal na Krajánky třetí celek prvního kola Lomax Česká Třebová. Soupeř vydržel první polovinu hrát vyrovnaný zápas, ale hned v úvodu druhé části inkasoval čtyři branky a nakonec odešel vysoko poražen, když hattricku dosáhl Lukáš Musil. V brance podržel mužstvo mladíček Lukáš Staněk.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Lomax Česká Třebová 8:2 (1:0, 7:2)

Od prvních minut se hrál hokej ve vysokém tempu a na branky přišlo až na konci 12. minuty, kdy po asistenci Josefa Crhy otevřel skóre utkání Michal Bohatý - 1:0. To ale bylo na dalších 11 minut vše. Oba brankáři František Janda na straně Lomaxu a Lukáš Staněk na straně druhé několikrát úspěšně zasahovali, ale pro puk do sítě musel opět Janda po sólu Miroslava Reslerapřes celé hřiště a jeho následné střele  - 2:0.  To Krajánky nabudilo a za dalších 50 sekund po asistenci Michala Bohatého zpoza branky zvýši do odkryté branky Milan Boucník na 3:0.  Lomax byl nalomen a za dalších 25 sekund našel Lukáš Heřmanský na modré Josefa Crhu a jeho střelu tečoval nohou do branky Tomáš Rozlílek - 4:0. To vyvolalo emoce na straně Lomaxu a hra se přiostřila. Za dalších 42 sekund se prosadil z přihrávky Josefa Crhy Lukáš Musil a bylo to již 5:0. Soupeř se věnoval více řečnění a záludné hře, čehož opět využil Lukáš Musil po ideální přihrávce tatínka Pavla Musila - 6:0. Až ve 29. minutě se i Lomax prosadil, když přihrávku Martina Krásy zužitkoval ke snížení Milan Tomeš - 6:1. Odpověď přišla za 41 sekund, kdy Josef Crha nastřelil puk na branku a důrazný Tomáš Rozlílek ho dotlačil za záda Františka Jandy - 7:2. Ve 32. minutě se prosadili opět hráči Lomaxu. To poslal Milan Vopařil přihrávku na Václava Záleského, který mezi betony Lukáše Staňka snížil na 7:2. Poslední slovo měli ale Krajánci. Za dalších 84 sekund po asistenci Pavla Musila dokončil hattrick Lukáš Musil a korunoval tak svůj výborný výkon v utkání a podtrhl tím i velmi dobrý výkon celého družstva - 8:2.

Fakta - branky: Lukáš Musil 3, Tomáš Rozlílek 2, Michal Bohatý, Miroslav Resler, Milan Boucník - Milan Tomeš, Václav Záleský. Asistence: Josef Crha 4, Pavel Musil 2, Michal Bohatý - Martin Krása, Milan Vopařil. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Švec. Vyloučení: 4:3, bez využití. Sestava - Krajánci Ústí n/O: Lukáš Staněk - Lukáš Musil, Tomáš Lesák - Michal Bohatý, Pavel Musil, Milan Boucník - Miroslav Resler, Josef Crha - Michael Resler, Lukáš Heřmanský, Tomáš Rozlílek. Sestava - Lomax Česká Třebová: František Janda - Tomáš Adamec, Miroslav Čech, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala st., Richard Kořízek, Martin Krása, Ladislav Křivohlávek, Dušan Schlögl, Luděk Svoboda, Milan Tomeš, Marek Tomeš, Ondřej Vašinka, Milan Vopařil, Václav Záleský, Marek Rejsa. 

Komentáře k tomuto článku