Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 V přímém souboji o první místo podlehli Krajánci litomyšlské Kobře!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 V přímém souboji o první místo podlehli Krajánci litomyšlské Kobře!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 V přímém souboji o první místo podlehli Krajánci litomyšlské Kobře!

Vytvořeno:30. 6. 2017, 14:32
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním utkání měli Krajánci ještě šanci na prvenství v turnaji jen v případě výhry nad Kobrou z Litomyšle. Bohužel vyrovnané utkání ovlivnily hodně chyby rozhodčího Morkese, ale na druhé straně nutno přiznat, že Litomyšl sehrála utkání takticky velmi dobře a nakonec si výhru i zasloužila, když čtyři branky vsítil Jiří Drobný ml.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kobra Litomyšl 5:8 (0:3, 2:1, 2:2, 1:2)

Krajánci nezačali zápas zrovna moc dobře a po přihrávce Romana Skalníka překvapil Lukáše Vavřinu v brance pohotovou střelou Jiří Drobný ml. - 0:1. Za dalších jedenáct sekund se situace téměř totožně zopakovala a tentokrát po asistenci Jiřího Drobného st. mířil přesně Ondřej Dvořák - 0:2. Krajánci se tlačili k brance soupeře, ale zakončení bylo žalostné. Naopak Kobře stačila chvilka zaváhání a po brejku Romana Skalníka, zakončoval akci rychlý Jiří Drobný ml. - 0:3.  To už bylo zlé, ale Krajánci nesložili zbraně. Na začátku 15. minuty se poveda velmi pěkná akce a po přihrávce Petra Moravec snížil Miroslav Resler na 1:3. Za dalších 71 sekund střílel z otočky Michael Resler, jeho střelu ještě brankář Vít Vomočil vyrazil, ale na dorážku Petra Moravce už byl ale krátký - 2:3. Následně mohli Krajánci ve 22. minutě vyrovnat, ale Michael Resler, který už mohl dorazit puk do prázdné branky, byl hákován a z následné akce uvolnil Ondřej Dvořák Jiřího Drobného ml. a ten dokončil svůj hattrick na 2:4. Na konci 25. minuty pak Kobra využila početní výhodu, když po další přihrávce Ondřeje Dvořáka skóroval opět Jiří Drobný ml. - 2:5. Za dalších 46 sekund po asistenci Ondřeje Dvořáka překonal Lukáše Vavřinu Jiří Drobný st. a Kobra už vedla 2:6. Ani pak Krajánci nerezignovali. Ve 31. minutě předvedli opět pěknou akci a po asistenci Petra Moravec snížil Marek Šťastný na 3:6. Ve 35. minutě pak po přihrávce Miroslava Reslera opět Krajánci vyšachovali hráče Kobry a Petr Moravec snížil na 4:6. Ve 38. minutě se pak prosadil Jan Peška a z jeho asistence upravil stav na 5:6 Jan Krejza. Krajánci byli našlápnutí k vyrovnání, ale trefovali tyčky a brankáře Vomočila a nebo mířili mimo. Kobra nevěděla, kam dřív skočit, ale štěstěna se otočila k ústeckému celku zády. Ve 39. minutě opět Krajánci vyšachovali hráče Kobry, ale Petr Moravec nezachytil přihrávku Michaela Reslera a naopak sám šel na Lukáše Vavřinu Ondřej Dvořák a s přehledem blafákem zvýšil na 5:7. Krajánci pak byli nuceni v závěru hrát bez brankáře, chvilku i jen proti dvěma hráčům Kobry, když další dva seděli na trestné lavici. Branku už ale ústecký i přes obrovskou snahu nevsítil, naopak nepřesnou přihrávkou poslal do šance vracejícího se Martina Fajfra z trestné lavice, který s přehledem trefil prázdnou branku a pečetil výhru Kobry nejen v tomto zápase, ale i v celé soutěži - 5:8. Krajánci tedy zůstávají na druhém místě.

Fakta - branky: Petr Moravec 2, Miroslav Resler, Marek Šťastný, Jan Krejza - Jiří Drobný ml. 4, Ondřej Dvořák 2, Jiří Drobný st., Martin Fajfr. Asistence: Petr Moravec 2, Michael Resler, Miroslav Resler, Jan Peška - Ondřej Dvořák 3, Roman Skalník 2, Jiří Drobný st. Vyloučení: 3:4, využití: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Filip Luňák, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Michael Resler, Miroslav Resler (3), Marek Šťastný, Jan Peška, Jan Krejza (1,5). Sestava - Kobra Litomyšl: Vít Vomočil - Jiří Drobný st. (1,5), Jiří Drobný ml. (1,5), Jakub Bažant, Filip Vomočil, Michal Budina, Roman Skalník (1,5), Martin Fajfr (1,5), Ondřej Dvořák.

Komentáře k tomuto článku