Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Ani dvě vyhrané čtvrtiny s celkem Thunders nestačily Krajánkům na vítězství!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Ani dvě vyhrané čtvrtiny s celkem Thunders nestačily Krajánkům na vítězství!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Ani dvě vyhrané čtvrtiny s celkem Thunders nestačily Krajánkům na vítězství!!

Vytvořeno:8. 7. 2022, 13:03   (upraveno 8. 7. 2022, 13:31)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu šlo Krajánkům již pouze o výsledek, když bylo jasné, že skončí na předposledním, devátém místě letošního ročníku oblastní soutěže v in-line hokeji. Povedený úvod a vedení 3:0 ale ústeckému celku nestačilo a po dvou katastrofických následujících čtvrtinách najednou prohrávali 3:10. Krajánci sice zlepšili čtvrtou část a nakonec ji vyhráli i 2:0, ale stačilo to pouze na zmírnění prohry.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Thunders Šumperk 5:10 (3:0, 0:5, 0:5, 2:0)

  Ústeckému celku vyšel hned úvod čtvrtiny a po šestadvaceti sekundách uvolnil Michal Lichtág Miroslava Reslera a ten své sólo od poloviny hřiště zakončil vedoucím gólem - 1:0. Na konci 6. minuty pak využil početní výhodu povedenou střelou Libor Paclík a zvýšil na 2:0. Stejný hráč pak využil další početní výhodu na začátku 9. minuty, kdy zužitkoval přihrávku Miroslava Reslera a zvýšil už na 3:0.

   Soupeř ale zavelel k obratu ihned po zahájení druhé části.  Po čtyřiačtyřiceti sekundách po asistenci  Daniela Hrocha snížil  Tomáš Drtil na 3:1. Jak se nakonec ukázalo, tak tento ligový hráč Prostějova byl ústřední postavou Thunders. V 17. minutě totiž po kombinaci  Antonína Bartoše a Pavla Prokopce snížil na rozdíl jedné branky - 3:2. Ve 21. minutě už bylo vyrovnáno, když po přihrávce Tomáše Drtila srovnal stav Antonín Bartoš - 3:3. Stejná dvojice si to pak zopakovala o minutu později a po další akci Tomáše Drtila Antonín Bartoš dokonal obrat - 3:4. Úspěšnou druhou čtvrtinu pak zakončil Daniel Hroch po spolupráci  s Michalem Janíkem - 3:5.

   Thundres chytli slinu a pokračovali v kanonádě i ve třetí části. Ve 26. minutě dokončil svůj hattrick v utkání Antonín Bartoš po spolupráci s Tomášem Drtilem a Danielem Hrochem - 3:6. Ve 30. minutě se pro změnu po kombinaci Tomáše Drtila a Michala Janíka skóroval Pavel Prokopec - 3:7. Ve 32. minutě pak dokončil hattrick v utkání nejleší muž na hřišti Tomáš Drtil po přihrávce  Daniela Hrocha - 3:8. Ve 35. minutě se pak individuálně prosadil opět Tomáš Drtil a přidal branku na 3:9. Ve 36. minutě pak Tomáš Drtil připravil šanci pro  Antonína Bartoše a ten zaokrouhlil stav na 3:10.

   Na poslední dějství Krajánci přeskupili řady a hra se mírně zlepšila. Stav se ale změnil až ve 43. minutě, kdy se prosadil Ondřej Paclík po spolupráci s Michalem Lichtágem - 4:10. Za dalších sedmašedesát sekund usměrnil přihrávku Libora Paclíka od červené čáry za záda brankáře Petra Misiorze Michael Resler a zakončil tak utkání na konečných 5:10.

   Fakta - branky: Libor Paclík 2, Miroslav Resler, Ondřej Paclík, Michael Resler - Tomáš Drtil 4, Antonín Bartoš 4, Pavel Prokopec, Daniel Hroch. Asistence: Michal Lichtág 2, Miroslav Resler, Libor Paclík - Tomáš Drtil 5, Daniel Hroch 3, Michal Janík 2, Antonín Bartoš, Pavel Prokopec. Rozhodčí: L. Marek. Vyloučení: 2:2, využití: 2:0. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Tomáš Bezdíček, Michal Lichtág, Michael Resler, Miroslav Resler (2), Karel Mifek (2), Vladimír Vilímek, Libor Paclík (host), Ondřej Paclík (host). Sestava - Thunders Šumperk: Petr Misiorz - Antonín Bartoš, Pavel Prokopec, Daniel Hroch, Tomáš Drtil, Jaromír Dvouletý (4), Michal Janík.

Komentáře k tomuto článku