Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Bandity rozstřílel Čevora s Boucníkem a nováček padl šestnácti zásahy!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Bandity rozstřílel Čevora s Boucníkem a nováček padl šestnácti zásahy!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Bandity rozstřílel Čevora s Boucníkem a nováček padl šestnácti zásahy!

Vytvořeno:20. 12. 2015, 6:49   (upraveno 20. 12. 2015, 7:09)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Nováček 1. ligy Banditi Česká Třebová vstoupil do soutěže prohrou na nájezdy s obhájcem Proplasten a následnou výhrou s Vespou. Čekal se tedy zajímavý zápas, ovšem oba celky se potýkaly se sestavou a lépe to vyřešili Krajánci. Oba kanonýři Čevora s Boucníkem nezaháleli a dohromady ,,nasekali" 10 branek. Tým navíc podpořil výborným výkonem brankář Beneš, a tak z toho nakonec bylo vysoké šestnáctibrankové vítězství.

Krajánci Ústi nad Orlici - Banditi Česka Třebová 16:3 (10:1, 6:2).

Už ve 42 sekundě se individuálně prosadil Milan Boucník a povedenou střelou poslal Krajánky do vedení - 1:0. Ve 4. minutě si Oldřich Čevora vyměnil puk s Michaelem Reslerem a po zemi zvýšil na 2:0. V 7. minutě pak po spolupráci s Michalem Bohatým opět Oldřich Čevora zvýšil na 3:0. V 11. minutě se prosadil Milan Boucník a z jeho ideální přihrávky Michal Bohatý přidal branku na 4:0. Ve 12. minutě dokončil po chybě obrany Banditů svůj hattrick Oldřich Čevora - 5:0. Ve 13. minutě po kombinaci Miroslava Reslera a Michaela Reslera zakončoval do odkryté branky Oldřich Čevora na 6:0. A kanonáda pokračovala. Ve 14. minutě po přihrávce Tomáše Lesáka zvýšil Milan Boucník na 7:0. Poprvé ale uhodilo i na druhé straně. Lukáš Kašpar vypíchl v 15. minutě na modré puk a po jeho střele dorážel vyražený kotouč za záda Milana Beneše Michal Soukup - 7:1. Za dalších 27 sekund ale odpověděl dokončeným hattrickem Milan Boucník po akci Michala Bohatého na 8:1. Za dalších dvacet sekund si to oba vyměnili a po akci Milana Boucníka tentokrát skóroval Michal Bohatý - 9:1. V 17. minutě pak uvolnil přesnou přihrávkou Karel Mifek Oldřicha Čevoru, který zaokrouhlil stav na 10:1. Dalších 14 minut góly utichly na obou stranách a naopak dominovali oba brankáři. Až ve 31. minutě po kombinaci s Milanem Boucníkem zakončoval akci Michal Schlögl na 11:1. Ve 32. minutě se ale prosadili podruhé i Banditi. Po přihrávce Petra Rychtaříka snížil Tomáš Doubrava na 11:2. Za dalších 21 sekund ale odpověděl po rychlém brejku Vladimíra Knapa Michael Resler střelou k tyči na 12:2. Na začátku 33. minuty dokončiíl svůj druhý hattrick v utkání Oldřich Čevora z přihrávky Miroslava Reslera - 13:2. Ve 34. minutě uvolnil Michael Resler Karla Mifka a jeho dělovka po zemi znamenala zvýšení na 14:2. Na začátku 39. minuty se ale prosadil Michal Soukup z přihrávky Karla Steinmetze a snížil na 14:3. Za dalších 36 sekund po akci Michala Bohatého skóroval počtvrté v utkání Milan Boucník a zvýšil na 15:3. Ve 40. minutě pak došťouchl střelu Miroslava Reslera za záda brankáře Petra Procházky Vladimír Knap a upravil tak stav na konečných 16:3.

Fakta - góly: Oldřich Čevora 6, Milan Boucník 4, Michal Bohatý 2, Michael Resler, Karel Mifek, Vladimír Knap, Michal Schlögl. Asistence: Michael Resler 3, Michal Bohatý 3, Milan Boucník 3, Miroslav Resler 2, Tomáš Lesák, Vladimír Knap, Karel Mifek. Vyloučení: 2:1, rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Karel Mifek (2), Miroslav Resler, Michal Schlögl, Milan Boucník, Michal Bohatý (2), Vladimír Knap, Michael Resler, Oldřich Čevora. Sestava - Banditi Česká Třebová: Petr Procházka- Karel Steinmetz, Michal Soukup, Tomáš Doubrava, Lukáš Kašpar, Ladislav Vraspír, Zdeněk Kmoníček, Ladislav Peřina (2), Petr Rychtařík.

 

 

Komentáře k tomuto článku