Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Českotřebovský Lomax držel vedení čtvrt hodiny, pak ale podlehl vlastnímu tempu a s Krajánky prohrál

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Českotřebovský Lomax držel vedení čtvrt hodiny, pak ale podlehl vlastnímu tempu a s Krajánky prohrál

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Českotřebovský Lomax držel vedení čtvrt hodiny, pak ale podlehl vlastnímu tempu a s Krajánky prohrál

Vytvořeno:16. 12. 2013, 11:17   (upraveno 16. 12. 2013, 11:18)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím utkání druhého kola narazili Krajánci v prestižním duelu na českotřebovský Lomax, který v prvním kole jen těsně se štěstím porazili. Soupeř začal ve vysokém tempu, napadal Krajánky už na jejich polovině a dokonce od 2. minuty vedl. Krajánci byli ale trpěliví a začali si vytvářet šance a ještě v první polovině stav vyrovnali a ve druhé části zápasu výsledek zcela otočili a zaslouženě zvítězili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Lomax Česká Třebová 4:1 (1:1, 3:0)

Na začátku 2. minuty se Lomaxu vyplatilo napadání a po přihrávce Romana Juříka se za brankou prosadil Marek Rejsa a zpoza branky zasunul pohotově puk za záda Milana Beneše - 0:1. Krajánky to na chvilku zaskočilo a nepříjemná hra soupeře dělala problémy v rozehrávce. V 16. minutě ale Krajánci předvedli pěknou kombinaci a po ideální přihrávce Krala Mifka pomocí teče obránce Miroslav Resler vyrovnal na 1:1. Hned v úvodu druhé poloviny po přihrávce Miroslava Reslera si najel na puk Michael Resler a do odkryté branky poslal Krajánky do vedení - 2:1. Za necelých pět minut poslal do dlouhého sóla Josef Matyáš s chutí hrajícího Karla Mifka a ten své sólo zakončil brankou na 3:1. Ve 29. minutě předvedl další ideální přihrávku Karel Mifek a Pavel Musil pohotově do odkryté branky zakončil utkání na konečných 4:1, když Krajánci ještě v závěru nastřelili dvakrát tyč. Výhra byla ale zasloužená.

Fakta - branky: Miroslav Resler, Michael Resler, Karel Mifek, Pavel Musil - Marek Rejsa. Asistence: Karel Mifek 2, Miroslav Resler, Josef Matyáš - Roman Juřík. Vyloučení: 2:2, bez využití. Rozhodčí: Michal Smola, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý - Pavel Musil - Lukáš Heřmanský, Karel Mifek - Josef Matyáš, Tomáš Rozlílek - Miroslav Resler - Michael Resler. Sestava - Lomax: František Janda - Tomáš Adamec, Miroslav Čech, Martin Hapala st., Martin Hapala ml., Roman Juřík, Martin Krása, David Mareš, Dušan Schlögl, Luděk Svoboda, Milan Tomeš, Marek Tomeš, Milan Vopařil, Marek Rejsa.

Komentáře k tomuto článku