Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Krajánci zdolali opět jen těsně Němčice s Romankem Jancem v brance

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Krajánci zdolali opět jen těsně Němčice s Romankem Jancem v brance

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Krajánci zdolali opět jen těsně Němčice s Romankem Jancem v brance

Vytvořeno:4. 1. 2013, 21:19   (upraveno 3. 6. 2013, 15:44)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V pátek se Krajánkům postavil nepříjemný soupeř včele s výborným Romanem Jancem v brance. Přestože v prvním poločase měli Krajánci více ze hry, tak vyloženější šance měli hráči Němčic, ovšem Milan Beneš byl v brance pozorný. V úvodu druhé poloviny šel soupeř důsledně za pukem a Krajánci prohrávali. Pouze ale necelé dvě minuty, kdy bylo vyrovnáno a nakonec za další dvě minuty už Krajánci vsítili vítězný gól a drží v nadále svou neporazitelnost.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Němčice 2:1 (0:0, 2:1)

V první polovině zahájili Krajánci zápas po svátcích ospale a hráči Němčic začali nepříjemně zlobit. Několikrát se vyzbamenal Milan Beneš, ale i Krajánci si vytvářeli šance, ovšem také Romanko Janco v brance čaroval. Po třiceti sekundách druhé poloviny šel Ondřčej Vašinka důsledně za brankou Krajánků za pukem, předložil ho jako na podnose před branku a kapitán Němčic Ladislav jandík poslal své mužstvo do vedení - 0:1. To Krajánky probudilo a na začátku 24. minuty vyhrál vhazování Michael Resler na Michala Schlögla a po jeho asistenci vyrovnal díky své důslednosti Tomáš Rozlílek na 1:1. Ve 26. minutě střílel Michal  Schlögl, Roman Janco neudržel puk a ze vzduchu ho za jeho záda poslal Michael Resler - 2:1. Jak se nakonec ukázalo, tak to byla branka vítězná, když po zbytek zápasu opět oba výborní brankáři čarovali.

Fakta - branky: Tomáš Rozlílek, Michael Resler - Ladislav Jandík. Asistence: Michal Schlögl 2 - Ondřej Vašinka. Vyloučení: 3:3, navíc Karel Mifek (Krajánci) - 10 minut osobní trest. Rozhodčí: Smola, Kříž. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michael Resler, Michal Schlögl, Tomáš Rozlílek, Pavel Musil, Josef Crha, Michal Bohatý, Dušan Schlögl, Karel Mifek, Lukáš Musil. Sestava - Němčice: Roman Janco - Ladislav Jandík, Jiří Bláha, Luboš Jána, Martin Janecký, Martin Mikulecký, Petr Kupka, Petr Nejedlý, Lubomír Neugebauer, Marek Rejsa, Ondřej Vašinka, Ladislav Knap.

Komentáře k tomuto článku