Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Do poloviny třetí části hrál Svitap s Kohouty vyrovnanou partii, nakonec sice prohrál, ale obsadil 2. místo ve 3. lize!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Do poloviny třetí části hrál Svitap s Kohouty vyrovnanou partii, nakonec sice prohrál, ale obsadil 2. místo ve 3. lize!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Do poloviny třetí části hrál Svitap s Kohouty vyrovnanou partii, nakonec sice prohrál, ale obsadil 2. místo ve 3. lize!!

Vytvořeno:3. 7. 2014, 20:56   (upraveno 3. 7. 2014, 21:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Před zápasem bylo jasné, že i prohra o dvě branky stačí Svitapu na konečné druhé místo ve 3. lize. Do poloviny třetí části držel Svitap vyrovnaný výsledek, ovšem v závěru třetího dějství dvakrát inkasoval, na což už nedokázal reagovat. Prohra o dvě branky nakonec stačila na konečné druhé místo bez ohledu na poslední výsledek s českotřebovskou Lokomotivou, když Svitap skončí právě před českotřebovskými Kohouty.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - Kohouti Česká Třebová 5:7 (1:3, 2:0, 1:3, 1:1)

Už v 50. sekundě utkání vystřelil Lubomír Nespěšný na branku Kohoutů, Radek Ehrenberger pouze puk vyrazil a Karel Mifek otevřel skóre utkání - 1:0.  Vedení držel Svitap až do 7. minuty, kdy Kohouti zakombinovali a Karel Steinmetz vyrovnal - 1:1. Za dalších 67 sekund pak výsledek otočil Josef Hynek - 1:2. První třetinu pak uzavřel po chybě svitapské obrany Michael Mrštný - 1:3. Ve druhé čtvrtině ale Svitap zabral a na začátku 18. minuty po pěkném sólu Miroslava Reslera a jeho nezištné přihrávce snížil Marek Diviš na 2:3. Ve 23. minutě vybojoval Lubomír Nespěšný puk a po jeho přesné přihrávce vyrovnal pod horní tyč Michael Resler - 3:3.  Hned v první minutě třetí části opět Svitap chyboval a Josef Hynek vrátil Kohoutům vedení - 3:4. Ve 31. minutě uvolnil Lubomír Nespěšný Michaela Reslera a jeho střela přes obránce skončil v brance - 4:4. Za dalších 38 sekund Kohouti opět potrestali propadnutí hráčů Svitapu a Josef Hynek mohl dokončit svůj hattrick v utkání - 4:5. Ve 36. minutě pak uzavřel třetí část Pavel Šimek na 4:6. I v posledním dějství se Svitap nevyvaroval chybě a opět Pavel Šimek mohl pohodlně zvýšit na 4:7. Poslední slovo měl ale Martin Diviš, který proměnil přihrávku Tomáše Lesáka na branku - 5:7. Tímto výsledkem i zápas skončil a Svitapu i tato prohra stačila na konečné druhé místo ve třetí lize (tedy konečné 8. místo v letošním ročníku).

Fakta - branky: Michael Resler 2, Karel Mifek, Martin Diviš, Marek Diviš - Josef Hynek 3, Pavel Šimek 2, Michael Mrštný, Karel Steinmetz. Asistence: Lubomír Nespěšný 3, Tomáš Lesák, Miroslav Resler - Jakub Mykša 3, Michael Mrštný, Jan Jirmásek. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí: Karel Vaněk - Miroslav Resler, Pavel Musil, Michael Resler, Karel Mifek, Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Martin Diviš, Marek Diviš. Sestava - Kohouti Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Michael Mrštný, Pavel Šimek, Karel Steinmetz, Josef Hynek, Jan Jirmásek, Jakub Mykša.  

Komentáře k tomuto článku