Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Krajánci českotřebovské ,,Plameny" uhasili jednácti góly!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Krajánci českotřebovské ,,Plameny" uhasili jednácti góly!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Krajánci českotřebovské ,,Plameny" uhasili jednácti góly!

Vytvořeno:19. 1. 2016, 15:09
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci poprvé v sestavě s René Andrlem s velkou chutí přehráli českotřebovské Flyers, když střelecky zazářil kanonýr Oldřich Čevora a výborně hrající obránce Jan Drozd, autor hattricku. Čtyři asistence měl tentokrát obránce Milan Boucník. Celé družstvo, včetně jistého gólmana Milana Beneše, zahrálo povedené utkání a výsledkem bylo nakonec vysoké vítězství.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 11:3 (6:2, 5:1)

Českotřebovské Flyers hraje tvrdý a místy zákeřný hokej. To měli Krajánci na mysli a po opatrném začátku ale poslal Jiří Kubát do brejku Romana Mastíka a ten otevřel skóre utkání - 0:1. To Krajánky nakoplo a odpověď přišla téměř okamžitě, a to za 23 sekund. Olda Čevora přihrál na modrou na Jana Drozda a jeho střela skončila za zády brankáře Josefa Pávka - 1:1. Krajánci si vytvořili další množství i těch nejvyloženějších šancí (Čevora, Moravec), ale ujala se až ta z konce 10. minuty. Po přihrávce Milana Boucníka stál na správném místě veterán Pavel Musil a poslal Krajánky do vedení - 2:1. Ve 12. minutě předvedli pěknou akci Petr Moravec a pohotový střelec branky Oldřich Čevora a bylo to už 3:1. V 15. minutě pro změnu přihrával Milan Boucník a opět Oldřich Čevora zvýšil na 4:1. V 16. minutě ale uvolnil Daniel Broulík Davida Kmoška, který pohotově snížil na 4:2. To Krajánkům nijak neublížilo, naopak. Na začátku 18. minuty po pěkné akci Milana Boucníka odpověděl Michal Bohatý pohotově nas 5:2. První polovinu pak zakončil v 19. minutě Jan Drozd, který využil chyby Flyers a po sólové akci zvýšil na 6:2. Ve 25. minutě po spolupráci s Milanem Boucníkem přidal další trefu do sítě Pávka Michal Bohatý na 7:2. Za dalších 19 sekund si najel na přihrávku Michaela Reslera Oldřich Čevora a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 8:2. Za dalších 19 sekund vyhráli Krajánci vhazování ve svém pásmu a po pasu Michaela Reslera šel sám na brankáře Pávka opět Oldřich Čevora a znovu se nemýlil - 9:2. Na kulatých 10:2 pak zvýšil po asistenci Oldřicha Čevory Jan Drozd a dokončil také svůj hattrick v utkání - 10:2. Ve 37. minutě si Krajánci dobře nepohlídali dvojici Tomáš Nastoupil a hlavně střelce Miroslava Dejdara, který snížil na 10:3. Poslední slovo ale měli Krajánci. Výbroný výkon v utkání pak korunoval Jan Drozd asistencí na poslední branku, kdy po jeho pasu zakončil únik Petr Moravec brankou na 11:3.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 4, Jan Drozd 3, Michal Bohatý 2, Pavel Musil, Petr Moravec - Roman Mastík, David Kmošek, Miroslav Dejdar. Asistence: Milan Boucník 4, Michael Resler 2, Oldřich Čevora 2, Petr Moravec, Jan Drozd - Jiří Kubát, Daniel Broulík, Tomáš Nastoupil. Vyloučení: 0:3, bez využití. Rozhodčí: Radim Matoušek, Štěpán Švec. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Jan Drozd - Miroslav Resler, Michael Resler - Petr Moravec - Oldřich Čevora, Milan Boucník - Pavel Musil, René Andrle - Michal Bohatý - Tomáš Rozlílek. Sestava - Flyers Česká Třebová: Josef Pávek - David Kmošek (2), Tomáš Bělka (2), Roman Mastík, Milan Arnold, Jaroslav Žídek (2), Miroslav Dejdar, Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát, Daniel Broulík. 

Komentáře k tomuto článku