Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Krajánci proti šestici hráčů Hello Kitty prohospodařili náskok a doplatili i na jednostrannost rozhodčích!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Krajánci proti šestici hráčů Hello Kitty prohospodařili náskok a doplatili i na jednostrannost rozhodčích!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Krajánci proti šestici hráčů Hello Kitty prohospodařili náskok a doplatili i na jednostrannost rozhodčích!

Vytvořeno:30. 6. 2018, 11:39
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V předposledním duelu se utkali Krajánci s celkem Hello Kitty. Ten měl k dispozici pouze šestici hráčů. Krajánci sice dobře začal, ale pak zaúřadovali rozhodčí a několik jejich rozporuplných verdiktů letohradští hráči dokázali využít v přesilovkách a nakonec Krajánky porazili....

Krajánci Ústí nad Orlicí - Hello Kitty Letohrad 4:6 (2:0, 1:2, 0:1, 1:3)

V 6. minutě se prosadil přes hřiště Miroslav Resler a po jeho přihrávce dorazil puk do odkryté branky Michael Resler - 1:0. Ve 12. minutě hráli Krajánci přesilovku a po kombinaci Oldřicha Čevory a Petra Moravec zvýšil Karel Horák na 2:0. V 15. minutě hráli Krajánci další přesilovku, ale ujel jim Filip Večeř a ve vlastním oslabení snížil na 2:1. Za dalších 28 sekund ale Krajánci přece jenom přesilovku využili, když přihrávku Karla Horáka zužitkoval Petr Moravec - 3:1. Po té začali úřadovat rozhodčí a následovala jedno vyloučení Krajánků za druhým. Nad některými rozhodnutími zůstával  rozum stát. Hello Kitty se chopilo příležitosti a ve 23. minutě po kombinaci Karla Malečka a Josefa Kubenky využil jednu z přesilovek Erik Borovička - 3:2. Ve 30. minutě hráli Letohradští další přesilovku a po přihrávce Josefa Kuběnky opět Erik Borovička vyrovnal na 3:3. Ve 44. minutě Letohradští rychle zaútočili a po další přihrávce aktivního Josefa Kuběnky dokončil obrat střelou z levé strany Karel Maleček - 3:4. Ve 46. minutě poslal dlouhý pas od červené čáry Jiří Lunka na osamoceného Michaela Reslera a ten na třikrát dotlačil puk za záda Michala Šparlinka - 4:4. Vypadalo to už na remízu, když padesát sekund před koncem ujel Erik Borovička a z levé strany prostřelil k tyči Lukáše Vavřinu a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 4:5. Krajánci museli přistoupit ke hře bez brankáře a sedmnást sekund před koncem ztratili puk a po přihrávce Filipa Večeře pečetil výhru Hello Kitty do prázdné branky Josef Kuběnka - 4:6.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Karel Horák, Petr Moravec - Erik Borovička 3, Karel Maleček, Josef Kuběnka, Filip Večeř. Asistence: Miroslav Resler, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Karel Horák, Jiří Lunka - Josef Kuběnka 3, Filip Večeř, Karel Maleček. Vyloučení: 11:4, využití: 2:2, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: Patrik Konečný + 1. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler (2), Marek Šťastný (4), Michael Resler (10), Jiří Lunka, Karel Horák (2), Lubomír Nespěšný (2), Petr Moravec, Oldřich Čevora (2). Sestava - Hello Kitty Letohrad: Michal Šparlinek - Josef Kuběnka (2), Filip Večeř (2), Karel Maleček, Zbyněk Škorpil (2), Erik Borovička, Libor Doležal (2).  

Komentáře k tomuto článku