Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 17 Krajánci si vyzkoušeli soupeře pro čtvrtfinále a nasázeli mu 11 branek

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 17 Krajánci si vyzkoušeli soupeře pro čtvrtfinále a nasázeli mu 11 branek

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Krajánci si vyzkoušeli soupeře pro čtvrtfinále a nasázeli mu 11 branek

Vytvořeno:31. 1. 2016, 15:53
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Předposlední zápas druhého kola první ligy přinesl soupeře, který by byl v případě výhry Krajánků jistým protivníkem pro čtvrtfinále. Kerhartičtí Kačeři postrádali svého nejlepšího střelce Michala Strnada, ale přesto houževnatě od prvních minut bránili a hrozili pouze brejky. Taktika se Kačerům celkem dařila po celý první poločas, ale ve druhé půlce se již Krajánci rozstříleli a nakonec z toho bylo jedenáct branek v síti Romana Dočkala. Krajánkům obětavě zachytal Stanislav Kalousek (61 let), který nahradil na poslední chvíli Romana Janca, který se ráno pro náhlou indispozici omluvil. Standovi mockrát děkujeme!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kačeři Kerhartice 11:2 (3:1, 8:1)

Téměř dvanáct minut Kačeři odolávali nájezdům Krajánků, kteří se stále nemohli prosadit, když Roman Dočkal v brance pochytal všechny pokusy ústeckého celku. Až ve 12. minutě se z asistence Michala Bohatého prosadil rychlým protiútokem Milan Boucník a otevřel konečně skóre utkání - 1:0. V 16. minutě vyhrál vhazování Oldřich Čevora na Míru Reslera a jeho dělovka skončila za zády kerhartického gólmana - 2:0. V následující minutě po spolupráci s Michalem Schlöglem zvýšil Milan Boucník na 3:0 a zdálo se být rozhodnuto. V 18. minutě zachytili Kačeři náhrávku Reného Andrleho a po asistenci Zbyňka Škorpila skákavou žabkou snížil Jiří Beneš na 3:1. Do druhého poločasu už ale Krajánci zvýšili tempo a Kačerům začaly docházet síly. Ve 24. minutě našel Milan Boucník u branky Michala Bohatého, který nadvakrát zvýšil na 4:1. Přesně za 70 sekund uvolnil Michael Resler Oldřicha Čevoriu a po jeho přihrávce zvýšil Miroslav Resler na 5:1. Ve 28. minutě přihrával Tomáš Rozlílek za brankou na Michaela Reslera a po jeho přihrávce před branku zvýšil pohotově Oldřich Čevora na 6:1. Na začátku 30. minuty zachytil Michal Černohous přihrávku Oldy Čevory a po jeho asistenci snížil Martin Motl na 6:2. Ve 33. minutě pak přidal bombou po zemi další branku Karel Mifek, když zachytil puk na modré a v početní výhodě zvýšil na 7:2. Ve 38. minutě vybojoval puk v rohu Michael Resler a nadvakrát ho poslal na Oldřicha Čevoru, který pohotově zvýšil na 8:2. Na začátku 39. minuty přihrál René Andrle zpoza branky na najetého Michala Bohatého a ten už zvýšil na 9:2. Ve 40. minutě zavezl puk do útočné třetiny Michael Resler, poslal ho na Michala Schlögla, z jehož přihrávky dokončil svůj hattrick v utkání Miroslav Resler a zaokrouhlil tak stav na 10:2. Za dalších 10 sekund využil chyby Kačerů Milan Boucník a po jeho střele pečetil dorážkou výhru Michal Schlöl na konečných 11:2.

Fakta - branky: Miroslav Resler 3, Oldřich Čevora 2, Milan Boucník 2, Michal Bohatý 2, Karel Mifek, Michal Schlögl - Jiří Beneš, Martin Motl. Asistence: Michael Resler 2, Michal Schlögl 2, Oldřich Čevora 2, Milan Boucník 2, René Andrle, Michal Bohatý - Zbyněk Škorpil, Michal Černohous. Vyloučení: 1:1, využití: 1:0. Rozhodčí: Radek Morkes, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Stanislav Kalousek - Milan Boucník - Vladimír Knap, Michal Schlögl - Michal Bohatý (2) - René Andrle, Miroslav Resler - Karel Mifek, Tomáš Rozlílek - Michael Resler - Oldřich Čevora. Sestava - Kačeři Kerhartice: Roman Dočkal - Martin Motl, Milan Fišer, Václav Vaníček, Michal Čech, Libor Slavík (2), Jiří Beneš, Tomáš Fišer, Patrik Jurco, Michal Černohous, Zbyněk Škorpil.

Komentáře k tomuto článku