Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 18 Českotřebovští Veteráni padli patnácti góly Krajánků!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 18 Českotřebovští Veteráni padli patnácti góly Krajánků!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Českotřebovští Veteráni padli patnácti góly Krajánků!

Vytvořeno:3. 2. 2015, 1:03
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním utkání druhého kola 1. ligy Městské hokejové ligy v České Třebové přehráli Krajánci odevzdaný celek Veteránů. Střelecky zazářili Milan Boucník, Lukáš Musil a Miroslav Resler (autoři hattricků).

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - HW Veterans Česká Třebová 15:2 (7:1, 8:1)

Už ve 4. minutě přihrál Jaroslav Šeda na modrou na Karla Mifka a jeho dělovka skončila za zády brankáře Kamila Švece - 1:0. Za dalších 15 sekund střílel Jaroslav Šeda a puk dorazil do branky Michael Resler - 2:0. V 7. minutě uvolnil Michal Bohatý Milana Boucníka a ten zvýšil už na 3:0. V 8. minutě pro změnu vypracoval Michal Bohatý příležitost pro Michala Schlögla a jeho blafák skončil také brankou - 4:0. V 10. minutě vyhrál Michael Resler vhazování na Lukáše Musila a jeho střela od modré skončila taktéž v síti - 5:0. Ve 14. minutě vyslal Lukáš Musil do šance Milana Boucníka a bylo to už 6:0. Za dalších 22 sekund si najel na přihrávku Milana Boucníka Tomáš Lesák a skŕoval na 7:0. V 19. minutě se nadechl k dlouhému sólu Petr Voříšek a snížil na 7:1. Ve druhé polovině se obraz hry nezměnil. Krajánci neustále tlačili a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Na konci 22. minuty po pasu Milana Boucníka zakončil sólo Lukáš Musil na 8:1. Za necelou minutu poslal puk odrazem ppřed branku Michael Resler a Jaroslav Šeda zvýšil na 9:1. Za dalších deset sekund našel Michael Resler najetého Miroslava Reslera a ten zaokrouhlil stav na 10:1. Ve 26. minutě si to Miroslav Resler zopakoval, tentokrát po přihrávce Milana Boucníka a zvýšil na 11:1. Ve 27. minutě dokončil svůj hattrick Milan Boucník po spolupráci s Lukášem Musilem - 12:1. Ve 28. minutě se to povedlo i Miroslavu Reslerovi, a to z přihrávky Michala Schlögla - 13:1. Do třetice dosáhl hattricku i Lukáš Musil ve 30. minutě, když mu přihrával Milan Boucník - 14:1. Ve 31. minutě ale Milan Pošepný vybojoval ve třetině Krajánků puk a po jeho přihrávce Karel Maleček snížil na 14:2. Na konci 37. minuty se ale prosadil z přihrávky Jaroslava Šedy Tomáš Rozlílek a upravil stav na konečných 15:2.

Fakta - braky: Milan Boucník 3, Lukáš Musil 3, Miroslav Resler 3, Michael Resler, Karel Mifek, Jaroslav Šeda, Michal Schlögl, Tomáš Lesák, Tomáš Rozlílek - Petr Šeda, Karel Maleček. Asistence: Milan Boucník 4, Jaroslav Šeda 3, Michael Resler 3, Michal Bohatý 2, Lukáš Musil 2, Michal Schlögl - Milan Pošepný. Rozhodčí: Š. Švec, L. Hons. Vyloučení: 0:2, bez využití. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí n/O: Milan Beneš - Lukáš Musil, Tomáš Lesák - Michal Schlögl, Michal Bohatý, Milan Boucník - Miroslav Resler, Karel Mifek - Jaroslav Šeda, Michael Resler, Tomáš Rozlílek. Sestava - HW Veterans Česká Třebová: Kamil Švec - Pavel Drobný, Petr Horníček, Jaroslav Hrdina, Vladislav Hýbl, Radim Kolář, Petr Kvasnička, Karel Maleček, Milan Pošepný, Petr Voříšek.

Komentáře k tomuto článku