Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 19 Komplex z Třebovic konečně padl! Výborná hra obrany i útoku ve druhém poločase rozhodla!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 19 Komplex z Třebovic konečně padl! Výborná hra obrany i útoku ve druhém poločase rozhodla!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Komplex z Třebovic konečně padl! Výborná hra obrany i útoku ve druhém poločase rozhodla!

Vytvořeno:31. 1. 2014, 20:13   (upraveno 1. 2. 2014, 21:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po osmi výhrách ve druhém kole přišla na řadu nepříjemná Třebovice, kterou Krajánci zatím ani jednou neporazili. V prvním poločase Krajánci dokonce dvakrát prohrávali, ale postupně si Krajánci vytvořili veliký tlak, který korunovali čtyřmi góly ve druhém poločase. Tým podpořil jistý Milan Beneš, čtyři asistence si připsal Lukáš Heřmanský a nakonec z toho byla zasloužená výhra.

HC Třebovice - Krajánci Ústí nad Orlicí 4:7 (4:3, 0:4)

Už v 5. minutě uvolnil Lukáš Heřmanský Lukáše Musila a ten poslal Krajánky do vedení - 0:1. Radost ale ústeckému týmu vydržela pouhých 68 sekund a po přihrávce Tomáše Mikuleckého Tomáš Jiruf vyrovnal na 1:1. Aby toho nebylo málo, tak v 8. minutě po akci Jiřího Drobného poslal Tomáš Mikulecký Třebovici do vedení - 2:1. Na začátku 13. minuty uvolnil Michal Bohatý Lukáše Musila a ten vyrovnal na 2:2. V 16. minutě po nádherné kombinaci byl na konci akce Michal Schlögl a střelec Pavel Musil a Krajánci šli opět do vedení - 2:3.Třebovice ale opět našla síly k obratu. V 18. minutě získal puk Zdeněk Vytlačil a Tomáš Sirový dorážel jeho střelu a vyrovnal na 3:3. Obrat dokonal na začátku 19. minuty Tomáš Jiruf, když Jiří Drobný odebral puk v třetině Michalu Reslerovi a ideálně přihrával - 4:3. Do druhého poločasu vlítli Krajánci jako uragán. Hned ve 22. minutě po přihrávce Michala Bohatého vyrovnal v přesilovce Josef Matyáš na 4:4. Za dalších 41 sekund po ideální nahrávce Lukáše Heřmanského poslal z první Michael Resler Krajánky do vedení - 4:5. Krajánci dostali chuť a hráči Třebovic najednou nevěděli, kam dřív skočit. Ve 24. minutě našel na modré Lukáš Heřmanský Lubomíra Nespěšného, který mířil přesně k tyči - 4:6. Výhru pak pečetil ve 32. minutě po přihrávce Lukáše Heřmanského Josef Matyáš, když překvapil ze strany Davida Koláře - 4:7. Zbytek utkání sehráli Krajánci zkušeně, navíc vyložené šance neproměnil několikrát Lukáš Heřmanský. Když se mu nepovedl ani samostatný nájezd v posledních sekundách hry, tak se na výsledku už nic změnilo a Krajánci se mohli poprvé radovat z výhry nad celkem Třebovic.

Fakta - branky: Tomáš Jiruf 2, Tomáš Mikulecký, Tomáš Sirový - Lukáš Musil 2, Josef Matyáš 2, Pavel Musil, Michael Resler, Lubomír Nespěšný. Asistence: Jiří Drobný 2, Tomáš Mikulecký, Zdeněk Vytlačil - Lukáš Heřmanský 4, Michal Bohatý 2, Michal Schlögl. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Brokeš. Sestava - Třebovice: David Kolář - Jiří Drobný, Daniel Dvořák, Petr Havran, Tomáš Herynek, Jiří Hozák, Ondřej Chadima, Tomáš Jiruf, Lubomír Matějka, Tomáš Mikulecký, Tomáš Sirový, René Štyndl, Jiří Voříšek, Zdeněk Vytlačil. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Lukáš Musil, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý, Josef Matyáš, Michal Schlögl, Michael Resler.

Komentáře k tomuto článku